Belastingaangifte

Als ondernemer bent u verplicht om belastingaangifte te doen. De Belastingdienst maakt dit steeds makkelijker door gegevens vooraf in te vullen, maar aan de andere kant worden de regels waar u aan moet voldoen steeds complexer. Wilt u zeker weten dat uw aangifte goed is ingevuld, maar heeft u niet de tijd of de expertise om u hierin te verdiepen? Laat u ontzorgen door de specialisten van Mazars, dé experts op het gebied van belastingaangifte.

Aangifte doen

De specialisten van Mazars helpen bij alle soorten aangiften: van aangifte doen van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of omzetbelasting tot aangifte doen van intracommunautaire leveringen, loonheffingen, accijns en verbruiksbelasting en eerstedagsmeldingen. Lukt het niet om op tijd aangifte te doen? Dan helpen wij u ook bij uitstel aanvragen.

Teruggave en bezwaar maken

Uiteraard bieden wij niet alleen hulp bij een belastingaangifte doen, ook bij een verzoek om belastingteruggaaf (al dan niet in internationaal verband) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij controleren uw aanslag en zorgen ervoor dat u de juiste teruggave krijgt. Ook wanneer u bezwaar wilt maken tegen een aanslag of andere beslissing van de Belastingdienst staan wij u graag bij. Zo krijgt u altijd waar u recht op heeft.

Snelle en correcte afhandeling

Bij Mazars bent u verzekerd van een snelle en correcte afhandeling van uw aangifte of verzoek om teruggave. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte of verzoek voorzien is van alle fiscaal relevante informatie, en op de juiste manier en op tijd ingediend wordt. Zo voorkomt u boetes en andere problemen. Als extra service ontvangt u van ons een korte samenvatting van uw aangifte of verzoek tot teruggave.

Belastingbesparing

Een belastingaangifte is niet alleen een verplichting: het biedt ook kansen. Kansen tot belastingbesparing bijvoorbeeld. De specialisten van Mazars kunnen deze vaak aan de hand van de informatie op uw aangifte ontdekken. Met relevant belastingadvies wijzen zij u dan op mogelijkheden om minder belasting te betalen, bijvoorbeeld door bepaalde mogelijkheden tot belastingbesparing beter te benutten. Zo maakt u optimaal gebruik van de kansen die een goede belastingaangifte biedt. 

Meer weten over belastingaangifte?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen op het gebied van belastingaangifte? Neem dan contact op met één van onze specialisten hieronder. Zij helpen u graag verder. 

Neem vrijblijvend contact op »

Word lid van onze nieuwsbrief »

Share