Training & Ontwikkeling

Welke opleidingsbehoeften zijn er bij uw medewerkers? Welke leervormen passen het beste bij uw organisatie? En hoe krijgt u inzicht in het potentieel van uw medewerkers? Investeren in het trainen en ontwikkelen van uw medewerkers is investeren in uw belangrijkste organisatiekapitaal. De specialisten van Mazars helpen u bij het opstellen van een opleidingsplan en een ontwikkelingsbeleid, zodat u uw medewerkers kunt binden en boeien.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Hoe verbeter ik de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip binnen mijn organisatie? 
  Wij ontwikkelden een training ‘Gespreksvaardigheden’ waarin medewerkers basis communicatievaardigheden leren, persoonlijk inzicht verkrijgen en een gemeenschappelijke taal leren spreken.
   
 • Hoe help ik mijn leidinggevenden  bij het voeren van een goed functioneringsgesprek? 
  Wij ontwikkelden een training ‘Functioneringsgesprekken voor leidinggevenden’. In deze training gaat het om objectief waarnemen van gedrag, open communiceren over observaties naar medewerkers, voeren van een tweezijdig gesprek, geven van effectieve feedback.  
   
 • Mijn leidinggevenden twijfelen over hun manier van aansturen. Wat is nu de beste manier?
  Wij ontwikkelden een training ‘Leiderschapsstijlen’. Leidinggevenden krijgen inzicht in welk type leider zij zelf zijn, maken kennis met de verschillende leiderschapsstijlen, leren hoe ze diverse manieren van aansturen kunnen afwisselen. 
   
 • Ik sta voor een grote verandering binnen mijn organisatie. Hoe bereid ik mijn medewerkers voor en hoe krijg ik ze ‘mee’ in deze verandering? 
  Wij ontwikkelden een training ‘Verandermanagement’ waarin de theorie van het veranderingsproces aan bod komt, inclusief het herkennen van gedrag, diverse  veranderstrategieën worden besproken, en de veranderinstrumenten worden toegelicht.
   
 • Hoe leer ik mijn leidinggevenden hun medewerkers goed aan te sturen? Zeker als het gaat om werken met professionals.
  Wij ontwikkelden een training ‘Leidinggeven aan professionals’ waarin inzicht wordt verkregen in de groepsdynamiek binnen het team, de kracht, kwaliteiten en valkuilen als leider en effectief aansturen. 

*De inhoud van de bovengenoemde trainingen kan uiteraard wisselen omdat de trainingen voor elke klant op maat worden ontwikkeld. Op basis van diverse interviews binnen de organisatie bepalen wij de exacte behoefte en inhoud van elke training. 

Meer weten over training en ontwikkeling?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen met training en ontwikkeling? Neem dan contact op met Palmyra Fambach per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 12 18. Zij helpt u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op »

Word lid van onze nieuwsbrief »

« Terug naar HR Services

Bekijk ook:

Share