Routebeschrijving Gouda

De routebeschrijving naar ons kantoor in Gouda.

 

Met openbaar vervoer

Vanaf NS-station Gouda neemt u stadsbuslijn 3 (centrumzijde). U stapt uit bij de halte Lakerpolderplein. Vanaf deze halte loopt u in ±2 minuten naar ons kantoor.

U kunt ook buslijn 106 of 107 (centrumzijde) nemen. U stapt dan uit bij de halte Neerbos, Haastrecht. Vanaf deze halte loopt u in ±8 minuten naar ons kantoor.

Met de auto

Vanuit de richting Rotterdam A20/ Den Haag A12

Bij knooppunt Gouwe houdt u de A12 richting Utrecht aan. Op de A12 neemt u afrit 11, Gouda. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf en komt u op de Goudse Poort. U gaat de 1e verkeerslichten links de Burgemeester van Reenensingel op. Na 3.1 kilometer neemt u de tweede afslag op de rotonde (Goudse Houtsingel). Na 3.2 kilometer gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Lakerpolderplein op. Na 90 meter gaat u rechtsaf de Wilhelmina van Pruisenlaan op. Neem nu de 1e inrit rechts. Ons kantoor bevindt zich aan het einde van deze inrit aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Utrecht

Op de A12 richting Den Haag neemt u afrit 11, Gouda. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf en komt u op de Goudse Poort. Bij de 2e verkeerslichten gaat u links de Burgemeester van Reenensingel op. Na 3.1 kilometer neemt u de tweede afslag op de rotonde (Goudse Houtsingel). Na 3.2 kilometer gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Lakerpolderplein op. Na 90 meter gaat u rechtsaf de Wilhelmina van Pruisenlaan op. Neem nu de 1e inrit rechts. Ons kantoor bevindt zich aan het einde van deze inrit aan de rechterzijde.

Parkeergelegenheid

De parkeerplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen van Notariskantoor Blok.

Adres

Wihelmina van Pruisenlaan 143a
2807 KH  Gouda
Tel. 088 277 1500

Downloads

Share