Routebeschrijving Nijmegen

De routebeschrijving naar ons kantoor in Nijmegen.

Met openbaar vervoer

U neemt de trein naar station Nijmegen Dukenburg. U loopt nu in ongeveer drie minuten naar de Wijchenseweg.

Met de auto

Vanuit richting Utrecht (A12)

U gaat richting Arnhem en volgt de A50 richting Nijmegen op knooppunt Grijsoord. Op knooppunt Ewijk volgt u de A73 richting Venlo. U neemt afslag 1A, wijchen, Grave, 's-Hertogenbosch. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf de Wijchenseweg in. Na 1,2 km komt u op rotonde Takenhofplein en neemt u de tweede afslag. U gaat gelijk rechts de parallelweg op. Ons pand ziet u direct aan de rechterkant, op nummer 102.

Vanuit richting Rotterdam (A15)

U gaat richting Nijmegen en volgt de A50 richting Nijmegen op knooppunt Valburg. Op knooppunt Ewijk volgt u de A73 richting Venlo. U neemt afslag 1A, wijchen, Grave, 's-Hertogenbosch. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf de Wijchenseweg in. Na 1,2 km komt u op rotonde Takenhofplein en neemt u de tweede afslag. U gaat gelijk rechts de parallelweg op. Ons pand ziet u direct aan de rechterkant, op nummer 102.

Vanuit richting Arnhem (A325)

U gaat richting Nijmegen. Nadat u over de Waalbrug bent gegaan, gaat u rechtdoor de Sint Canisiussingel in. Na 1 km neemt u op de rotonde Keizer Karelplein de vierde afslag de Graafseweg in. Na 5 km komt u op rotonde Takenhofplein. Deze rijdt u helemaal rond tot u de vierde afslag neemt. Daar gaat u meteen rechtsaf de parallelweg op. Ons pand ziet u direct aan de rechterkant, op nummer 102.

Vanuit richting Eindhoven (A50)

U gaat richting Nijmegen en volgt de A326 richting Nijmegen op knooppunt Bankhoef. Na 6,8 km gaat u onder de snelweg (A73) door. Na 1,2 km komt u op rotonde Takenhofplein en neemt u de tweede afslag. U gaat gelijk rechts de parallelweg op. Ons pand ziet u direct aan de rechterkant, op nummer 102.

Vanuit richting Venlo (A73)

U gaat richting Nijmegen en neemt afslag 1A, wijchen, Grave, 's-Hertogenbosch. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf de Wijchenseweg in. Na 1,2 km komt u op rotonde Takenhofplein en neemt u de tweede afslag. U gaat gelijk rechts de parallelweg op. Ons pand ziet u direct aan de rechterkant, op nummer 102.

Parkeergelegenheid

Aan de achterzijde van het kantoor, na een slagboom, ligt het parkeerterrein van Mazars. Het is ook mogelijk om aan de voorzijde te parkeren, bij een betaalautomaat. Als alle plaatsen bezet zijn, is er de mogelijkheid uit te wijken naar parkeerplaats Triavium.

Adres

Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen
Tel: 088 277 1900

Downloads

Share