Evenementenkalender

Onze goed opgeleide professionals delen middels workshops en seminars over specifieke, actuele onderwerpen hun kennis, inzichten en ervaringen.

De Belastingdienst controleert, anno 2017

30 MAART 2017 - Heeft uw bedrijf al geruime tijd geen belastingcontrole gehad? Dan is het goed om te weten dat een belastingcontrole er nu heel anders aan toe gaat dan vroeger. Wilt u er zeker van zijn dat een toekomstige controle goed verloopt en dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan? Meld u dan direct aan voor deze workshop en krijg handvatten om mee aan de slag te gaan!

Actualiteitencafé Enschede

16 MAART 2017 - Mazars Enschede organiseert een Actualiteitencafé. Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over actuele onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Werken met de werkkostenregeling

APRIL 2017 - In februari vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor 2016 plaats. De WKR blijft voor veel organisaties lastige materie. Er is nog veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Meld u dan aan voor de workshop.

Share