Evenementenkalender

Onze goed opgeleide professionals delen middels workshops en seminars over specifieke, actuele onderwerpen hun kennis, inzichten en ervaringen.

Actualiteitencafé Enschede

Mazars Enschede organiseert een Actualiteitencafé. Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over actuele onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Kennissessie Familie & Vermogen

18 MEI 2017 - Estate planning en vermogensbeheer zijn complexe en persoonlijke onderwerpen. Ooit gaat uw vermogen over op de volgende generatie. Hoe krijgt u zekerheid dat uw vermogen goed gestructureerd is? En hoe kunt u dit zo gunstig mogelijk regelen op een manier die bij u past? Wij geven u op donderdag 18 mei de handvatten om mee aan de slag te gaan.

Workshop Verzuim de baas

30 MEI 2017 - Ziek zijn is voor niemand prettig. Niet voor de werknemer, maar ook niet voor de werkgever. De aanpak van verzuim blijkt in de praktijk een lastige klus. In eerste instantie is voorkomen uiteraard beter dan genezen. Maar hoe pakt u dat aan? In deze workshop nemen wij u mee in de mogelijkheden die u als ondernemer heeft om verzuim zo goed mogelijk te managen en waar mogelijk te voorkomen.

Share