Evenementenkalender

Onze goed opgeleide professionals delen middels workshops en seminars over specifieke, actuele onderwerpen hun kennis, inzichten en ervaringen.

Workshop Verzuim de baas

30 MEI 2017 - Ziek zijn is voor niemand prettig. Niet voor de werknemer, maar ook niet voor de werkgever. De aanpak van verzuim blijkt in de praktijk een lastige klus. In eerste instantie is voorkomen uiteraard beter dan genezen. Maar hoe pakt u dat aan? In deze workshop nemen wij u mee in de mogelijkheden die u als ondernemer heeft om verzuim zo goed mogelijk te managen en waar mogelijk te voorkomen.

Controllersbijeenkomst Cybersecurity voor finance professionals

JUNI 2017 - In de bestuurskamer horen cybersecurity en -risico's hoog op de agenda te staan. Cyberrisico’s bevinden zich per definitie op de koppelvlakken tussen de systemen van een organisatie en de markt. Daarom is het voor u als finance professional belangrijk om van deze zaken op de hoogte te zijn.

Kennissessie Digitale Innovatie in Control

15 JUNI 2017 - De digitalisering van onze samenleving brengt een enorme dynamiek met zich mee. De houdbaarheid van marktbenaderingen en businessmodellen neemt af door digitale ontwikkelingen in de periferie van de organisatie en een ander digitaal gedrag van klanten.

Share