Evenementenkalender

Onze goed opgeleide professionals delen middels workshops en seminars over specifieke, actuele onderwerpen hun kennis, inzichten en ervaringen.

Workshop: De Belastingdienst controleert, anno 2017

30 MAART 2017 - Heeft uw bedrijf al geruime tijd geen belastingcontrole gehad? Dan is het goed om te weten dat een belastingcontrole er nu heel anders aan toe gaat dan vroeger. Wilt u er zeker van zijn dat een toekomstige controle goed verloopt en dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan? Meld u dan direct aan voor deze workshop en krijg handvatten om mee aan de slag te gaan!

Workshop: Werken met de werkkostenregeling

APRIL 2017 - In februari vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor 2016 plaats. De WKR blijft voor veel organisaties lastige materie. Er is nog veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Meld u dan aan voor de workshop.

Kennissessie Duurzame digitale samenleving

6 APRIL 2017 - De digitalisering van onze samenleving en economie is een feit. Met behulp van internet zijn organisaties, individuen en ook apparaten met elkaar verbonden. Hoewel deze technologische ontwikkeling vooral veel voordelen met zich mee brengt, is er ook een duidelijke keerzijde.

Kennissessie Familie & Vermogen

18 MEI 2017 - Estate planning en vermogensbeheer zijn complexe en persoonlijke onderwerpen. Ooit gaat uw vermogen over op de volgende generatie. Hoe krijgt u zekerheid dat uw vermogen goed gestructureerd is? En hoe kunt u dit zo gunstig mogelijk regelen op een manier die bij u past? Wij geven u op donderdag 18 mei de handvatten om mee aan de slag te gaan.

Share