Workshop: Werken met de werkkostenregeling

APRIL 2017 - In februari vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor 2016 plaats. De WKR blijft voor veel organisaties lastige materie. Er is nog veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Meld u dan aan voor de workshop.

Toegevoegde waarde workshop

In vorige workshops hebben wij u voorbereid op de WKR. In deze workshop kiezen we voor een praktische opzet. Wij maken een verdiepingsslag en gaan in op verschillende praktijkervaringen van afgelopen jaar.

  • Hoe richt u uw administratie in zodat het voldoet aan de vereisten van de Belastingdienst?
  • Hoe gaat u om met een steekproef van de Belastingdienst, wat zijn veelvoorkomende valkuilen?
  • Hoe benut u op de juiste manier de vrije ruimte, ook als u die het afgelopen jaar niet heeft gebruikt?

Data en locaties

Dinsdag 4 april – Amsterdam
Donderdag 20 april – Rotterdam 

Programma

13.30 uur | Ontvangst
14.00 uur | Workshop
17.00 uur | Einde

Permanente Educatie en investering

De kosten voor deze praktische workshop zijn € 349,- ex. btw per persoon. Inclusief 3 PE-uren certificaat (NBA) en cursusmaterialen.

Aanmelden

Meld u hier direct aan

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag. 

Sprekers

Share