Evenementenkalender

Onze goed opgeleide professionals delen middels workshops en seminars over specifieke, actuele onderwerpen hun kennis, inzichten en ervaringen.

Debatteer mee en krijg inzicht in uw cyberrisico’s

31 OKTOBER 2017 - De digitalisering van onze maatschappij en economie is een feit. Marktpartijen en de publieke opinie eisen veilige IT-systemen en bescherming van privacygegevens. Deze vereisten worden steeds meer in wetgevingen verankerd. Door de digitalisering krijgen meer en meer bedrijven met cyberincidenten te maken. Heeft u uw maatregelen ter bescherming tegen cyberincidenten op orde en bent u op een cyberaanval voorbereid? Mazars organiseert in samenwerking met 'Meijers makelaar in assurantiën' deze bijeenkomst waar wij graag met u debatteren over dit onderwerp.

Actualiteitencafé Enschede: Duurzame inzetbaarheid

2 NOVEMBER 2017 - Vitale medewerkers hebben plezier in het werk. Ze presteren beter, zijn minder vaak ziek en bereiken vitaal hun pensioen. Tijdens dit Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over “Duurzame inzetbaarheid” van werknemers.

Workshop: Verzuimmanagement

14 NOVEMBER 2017: Nu de winter voor de deur staat is de kans op verzuim groter. Als u te maken krijgt met een zieke werknemer moet u van alles regelen. Er zijn wet- en regelgevingen waar u rekening mee moet houden. Hoe gaat u daarmee om? Hoe zorgt u voor effectieve verzuimbegeleiding? Wat zijn de mogelijkheden om uw verzuim goed te managen en waar mogelijk zelfs te voorkomen? Tijdens deze workshop krijgt u concrete handvatten om uw verzuim te beperken.

Share