Actualiteitencafé Utrecht

Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een kleinschalige setting en ontspannen sfeer bij over actuele ontwikkelingen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt. Bovendien is het de ideale omgeving om andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen te delen.

Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze bijeenkomst. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Sprekers & Onderwerpen

Fiscale do's & don'ts - mr. drs. Ruud Joore

Tijdens het actualiteitencafé wordt u door Ruud Joore bijgepraat over wat u wel en niet moet doen in het licht van de fiscale ontwikkelingen en de verwachte wijzigingen in het fiscale stelsel.  Sinds 1984 is Ruud werkzaam in de fiscale praktijk, eerst als inspecteur inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting bij de Belastingdienst en daarna als belastingadviseur bij toonaangevende advieskantoren. Als fiscaal-jurist en fiscaal-bedrijfseconoom beschikt Ruud over een brede juridische en economische oriëntatie. Binnen Mazars richt hij zich als belastingadviseur op de nationale adviespraktijk. 

Cybercrime - Achmed Bouazza RE CISA

Hoe kwetsbaar is uw organisatie voor cybercrime? Wat is het risico voor uw bedrijfsvoering? Achmed Bouazza houdt u een spiegel voor en deelt zijn ervaringen tijdens het actualiteitencafé. Ook al is Achmed ruim 15 jaar werkzaam als IT auditor, toch verbaast hij zich soms nog over de wijze waarop er omgegaan wordt met informatiebeveiliging in de praktijk. Vanuit zijn specialisatie (assurance onderzoeken zoals ISAE 3402 en DigiD audits) heeft hij veel te maken met de risico’s en maatregelen op het gebied van cyber security. Tot zijn klantenkring behoren o.a. SaaS leveranciers, PaaS leveranciers, gemeenten en trustkantoren. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de Ethical Hacking opdrachten / penetratietesten die vanuit Mazars worden uitgevoerd. Tot slot is Achmed lid van de NOREA redactiecommissie van het landelijk vakblad voor alle IT auditors. 

Programma

15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Fiscale do's & don'ts
17.00 uur | Cybercrime
17.45 uur | Borrel en gelegenheid tot netwerken

Share