Kennissessie Digitale Innovatie in Control

De digitalisering van onze samenleving brengt een enorme dynamiek met zich mee. De houdbaarheid van marktbenaderingen en businessmodellen neemt af door digitale ontwikkelingen in de periferie van de organisatie en een ander digitaal gedrag van klanten.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Veel organisaties worden geconfronteerd met de noodzaak van digitale innovatie in diensten en producten. Traditionele IT-systemen staan onder druk om de veranderingen te kunnen volgen. Time-to-market is een kritische succesfactor. Ook de aansturing en beheersing van IT-processen leidt tot frictie. Oude zekerheden vallen weg en IT-governance dogma’s falen of werken belemmerend. 

De traditionele beheerkaders werken niet meer en de IT-systemen zelf bieden niet de vereiste dynamiek. Het is tijd voor een andere aanpak. Digitale innovatie is een permanent onderdeel van bedrijfsvoering. Dit stelt nieuwe eisen aan de technische IT-architecturen, maar ook aan de besluitvormings- en beheersingsprocessen.

Mendix en Mazars Management Consultants
Tijdens deze kennissessie zal Mendix, marktleider en toonaangevend leverancier van het gelijknamige software ontwikkelplatform, presenteren hoe met een innovatieplatform digitalisering kan worden gedynamiseerd en permanente innovatie binnen handbereik is.Mazars zal tijdens deze sessie ingaan op de risico’s, randvoorwaarden en beheermatige aspecten van digitale innovatie. Mazars Management Consultants is het expertisecluster van Mazars op het terrein van IT-governance, IT-audit en cybersecurity.

Datum en locatie

Donderdag 15 juni 2017
Mazars Rotterdam | Watermanweg 80, 3067 GG Rotterdam

Programma

13.00 uur | Ontvangst
14.00 uur | Opening
14.15 uur | Mendix: permanente digitale innovatie
Spreker: Arno Burggraaf
IT-platform en aanpak: randvoorwaarden voor succesvolle digitale acceleratie, inclusief demo Mendix agile ontwikkelplatform. 

14.45 uur | Pauze

15.15 uur | Mazars: Innovatie in control
Spreker: Jan Matto
IT-governance in digitale en dynamische omgevingen. Waarom oude beheerkaders falen en nieuwe risico’s nieuwe beheersingsvormen vereisen. 

15.45 uur | Rondvraag
16.00 uur | Borrel 

Share