Workshop Verzuim de baas

Ziek zijn is voor niemand prettig. Niet voor de werknemer, maar ook niet voor de werkgever. De aanpak van verzuim blijkt in de praktijk een lastige klus. In eerste instantie is voorkomen uiteraard beter dan genezen. Maar hoe pakt u dat aan? In deze workshop nemen wij u mee in de mogelijkheden die u als ondernemer heeft om verzuim zo goed mogelijk te managen en waar mogelijk te voorkomen.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Bij langdurig verzuim van uw medewerker is het van belang dat u de juiste stappen neemt. Maar weet u precies wat uw rechten en plichten zijn en die van de werknemer? Wij begeleiden u bij de complexiteit van wetten en regels en geven u handige tips, tricks en tools om verzuim de baas te worden. Nieuwsgierig? 

In deze interactieve workshop wordt het kennisniveau van HR-adviseurs, directeuren en ziekteverzuim verantwoordelijken aan de hand van actuele informatie en praktijkvoorbeelden aangescherpt. 

De duurzame inzetbaarheid van medewerkers is in deze tijd steeds belangrijker. Wanneer er sprake is van ziekteverzuim en de werknemer is langer dan zes weken ziek, dan komt de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) om de hoek kijken. Deze wet verlangt dat zowel werkgever als werknemer zich samen inspannen om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Hiervoor is het voeren van goede verzuimgesprekken essentieel. Bent u van alle ins en outs op de hoogte?

Datum en locatie

Dinsdag 30 mei 2017 
Mazars Rotterdam

Programma

13.30 uur | Ontvangst
14.00 uur | Start - Preventie; hoe voorkom ik verzuim?
14.45 uur | Verzuim de baas; hoe houd ik grip op mijn zieke werknemer?
15.15 uur | Pauze
15.30 uur | Verzuim de baas; wat te doen bij langdurig verzuim?
16.15 uur | Ziekte en ontslag
16.45 uur | Praktijk casus
17.15 uur | Einde 

Kosten en Permanente educatie

De kosten voor deze praktische workshop zijn € 295,- ex. btw per persoon. Inclusief 3 PE-uren certificaat (NBA) en cursusmaterialen.

  

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag. 

Sprekers

Share