Georganiseerde events

Inspiratie is de leidraad van ons evenementenprogramma. Daarom organiseert Mazars University diverse seminars, workshops en inspiratiesessies. Door in te spelen op de actuele thema’s binnen uw vakgebied, brengen wij u niet alleen op de hoogte, maar ook op inspirerende ideeën.

Wat kunt u verwachten?

In de events van Mazars University draait het om:

  • Inspelen op actualiteiten
  • Onderwerpen die er toe doen
  • Relaties uitbouwen
  • Kennis omzetten in kansen
  • En dat door ervaren sprekers

Compleet en op maat

Hieronder vindt u een overzicht van onze georganiseerde evenementen. Vrijwel alle workshops, seminars en inspiratiesessies kunnen voor uw organisatie op maat ontwikkeld worden. Wilt u een exclusieve training voor uw mensen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze georganiseerde event en hoe u die kunt inzetten binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Mazars University via e-mail (university@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 – 277 12 34.

Kennissessie: Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming

Dit voorjaar is de langverwachte Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de naam Europese Privacy Verordening, in werking getreden. De AVG is van toepassing op alle organisaties die persoonsgegevens verwerken en brengt een aantal belangrijke veranderingen met zich mee. Weten waar u rekening mee moet houden?

Kennisbijeenkomst Financiering voor Transport & Logistiek

Het zal u als ondernemer in de sector Transport & Logistiek vast niet zijn ontgaan dat het financieringslandschap sinds de kredietcrisis blijft veranderen. Ook de nieuwe regelgeving, zoals Basel III, maakt dat de traditionele banken huiverig zijn geworden om risico’s te nemen in het verstrekken van krediet. Tijdens de kennisbijeenkomst ‘Financiering voor Transport & Logistiek’ brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiering.

Controllersbijeenkomst Prinsjesdag 2016

22 september 2016 - Prinsjesdag staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw worden op Prinsjesdag de voorgenomen maatregelen en fiscale wijzigingen gepresenteerd. In hoeverre krijgt u met ingrijpende wijzigingen te maken?

Seminar Arbeidsrecht

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder na de introductie van het nieuwe ontslagrecht volgens de Wet werk en zekerheid (WWZ). Een ontslagrecht dat, mede door de introductie van de transitievergoeding, meer voorspelbaar zou moeten zijn en dat ontslag minder kostbaar, eenvoudiger en sneller zou maken. Een meer eenduidig en eenvoudiger ontslagrecht, dat zou zijn gericht op het bevorderen van rechtsgelijkheid en rechtszekerheid (aldus Minister Asscher bij de introductie van de WWZ).

Actualiteitencafé Enschede

Mazars Enschede organiseert een Actualiteitencafé. Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over actuele onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Workshop: De Belastingdienst controleert, anno 2017

30 MAART 2017 - Heeft uw bedrijf al geruime tijd geen belastingcontrole gehad? Dan is het goed om te weten dat een belastingcontrole er nu heel anders aan toe gaat dan vroeger. Wilt u er zeker van zijn dat een toekomstige controle goed verloopt en dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan? Meld u dan direct aan voor deze workshop en krijg handvatten om mee aan de slag te gaan!

Workshop: Werken met de werkkostenregeling

In februari 2017 vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor 2016 plaats. De WKR blijft voor veel organisaties lastige materie. Er is nog veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Meld u dan aan voor de workshop.

Actualiteitencafé Enschede

17 MEI 2017 - Mazars Enschede organiseert een Actualiteitencafé. Tijdens het Actualiteitencafé praten wij u in een informele sfeer bij over actuele onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Share