Mazars opent nieuw hoofdkantoor in Rotterdam

1 december 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs verhuist op maandag 5 december naar het Eurogate II gebouw aan de Watermanweg 80 in Rotterdam. Het nieuwe Mazars hoofdkantoor is een goed bereikbare en duurzame locatie waar de organisatie gaat werken volgens Het Nieuwe Werken-principe. Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer.

Het nieuwe kantoor in Rotterdam Alexander ligt op een mooie locatie waar meer en meer bedrijven zich vestigen. Het gebied wordt steeds populairder voor zakelijke huurders vanwege de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoor is gelegen nabij de A20 en de A16. Trein- en metrostation Rotterdam Alexander ligt op loopafstand.

Duurzame locatie
Mazars zet een goede stap voorwaarts als het gaat om duurzaamheid. Het kantoor is energiezuiniger dan het huidige pand. Van een traditionele werkwijze naar nog meer transparantie en flexibiliteit. Medewerkers werken vanaf nu op een flexplek, wat zorgt voor meer verbinding en samenwerking. Meer medewerkers komen met het openbaar vervoer of de fiets naar kantoor.

Meer weten?

Heeft u vragen over de verhuizing van de Rotterdamse vestiging, dan kunt u contact opnemen met één van de projectleiders van de verhuizing: Remco Schoonderwoerd (remco.schoonderwoerd@mazars.nl) of per telefoon: +31 88 277 16 45) of Gert Don (gert.don@mazars.nl of per telefoon: +31 88 277 15 80). 

Share