Bedrijfsanalyses en -adviezen

Een objectieve visie van een onafhankelijk deskundige op uw bedrijf kan verhelderend werken. Waar ligt de kracht van uw organisatie, waar de mogelijke problemen en verbeterpunten, wat zijn de mogelijkheden voor de toekomst? Om dit soort vragen te beantwoorden heeft Mazars twee producten ontwikkeld, M4 en LifeCycle Navigator, waarmee snel een globaal beeld van uw organisatie geschetst kan worden. Maar u kunt behoefte hebben aan een meer diepgravende analyse.

Neem vrijblijvend contact op »

Specifieke onderzoeksopdrachten

Onze klanten geven ons meestal een onderzoeksopdracht vanuit een zeer specifiek belang, bijvoorbeeld omdat men een getuige-deskundige zoekt in verband met claims, garanties en aansprakelijkheden, of bij arbitrage kwesties en andere geschillen. Wij assisteren u bij of verrichten voor u:

  • Kostprijsanalyses
  • Profitability-analyses
  • Onderzoek naar costcenters
  • Onderzoek naar uw dochter-ondernemingen of andere deelnemingen, lokale vestigingen enzovoort.

Gedegen analyses

Onze bedrijfsanalyses kenmerken zich door een maatwerkaanpak. Wat ze gemeenschappelijk hebben is een gedegen onderzoeksaanpak en een heldere rapportage. Objectiviteit, pro-activiteit en diepgaande kennis en ervaring zijn hierbij sleutelbegrippen. Wij werken onder meer voor toezichthouders, juristen en advocaten en corporate cliënten.

Onze aanpak

  • De vraag achter de vraag stellen
  • Kostenbewust meedenken, ook op strategisch niveau 
  • Inspireren en analyseren

Meer weten over Bedrijfsanalyses en -adviezen?

Wilt u meer weten over hoe Mazars uw onderneming kan helpen met behulp van bedrijfsanalyses en -adviezen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder:

Share