Advies

U wilt het optimale uit uw organisatie halen. Betere resultaten door soepele bedrijfsprocessen op een solide fundament. De specialisten van Mazars hebben hart voor uw zaak. Zij helpen u de juiste strategische beslissingen te nemen. Zo kunt u zich volledig richten op de ontwikkeling van uw onderneming. Onze specialisten hebben de ervaring om het optimale uit uw organisatie te halen. Zij zoeken naar innovatieve oplossingen voor uw vraagstukken, hebben een brede expertise en creëren vanuit die kennis kansen voor uw onderneming.

Financial Planning

U heeft een financiële levensstandaard die bij u past. Verwachte en onverwachte factoren kunnen van invloed zijn op de financiële manier waarop u nu leeft. Heeft u bijvoorbeeld de wens om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een deel van uw vermogen schenken aan uw kinderen? Deze en diverse andere zaken hebben invloed op uw financiële situatie, zowel zakelijk als privé. Door de zaken goed op orde te hebben, komen u én uw nabestaanden niet voor onnodige verrassingen te staan.

Jaarrekening van de toekomst

Weet u als ondernemer hoe uw onderneming er over vijf jaar voor staat? Wordt er voldoende groei gerealiseerd? Welke elementen beïnvloeden het resultaat positief of negatief? Met de jaarrekening van de toekomst bieden de accountants van Mazars u in één oogopslag overzicht in de relevante onderwerpen die het resultaat van uw onderneming bepalen.

Mazars Private Outsourcing

Mazars Private Outsourcing biedt kennis en kunde aan vermogende particulieren voor een optimaal beheer van vermogen. Vanuit een integrale benadering houden wij zicht op de voor u relevante vraagstukken en de constante verandering in wet- en regelgeving.

HR Services

Om optimaal te presteren met uw onderneming, is het van belang dat u deze goed inricht. Want alleen in de juiste omstandigheden komen uw medewerkers tot bloei. De HR-specialisten van Mazars begrijpen dat HR het hart is van uw onderneming. Zij helpen u om uw organisatiestructuur goed neer te zetten, ondersteunen u met HR-zaken en adviseren over mogelijke verbeteringen.

Mazars Franchise advies

U weet als geen ander dat franchising kansen biedt en succesvol kan zijn. Maar benut u deze kansen optimaal? En hoe kunt u zaken verbeteren om op uw huidige successen voort te bouwen? Of u nu franchisegever of franchisenemer bent: de specialisten van Mazars voorzien u van franchise advies en ondersteuning op alle relevante gebieden. Zo kunt u zich richten op hetgeen voor u echt belangrijk is: ondernemen!

Share