HR Services

Om optimaal te presteren met uw onderneming, is het van belang dat u deze goed inricht. Want alleen in de juiste omstandigheden komen uw medewerkers tot bloei. De HR-specialisten van Mazars begrijpen dat HR het hart is van uw onderneming. Zij helpen u om uw organisatiestructuur goed neer te zetten, ondersteunen u met HR-zaken en adviseren over mogelijke verbeteringen.

HR Scan

HR-Scan_Mazars

HR Scan

Ondernemers streven van nature naar ontwikkeling van hun organisatie. Vaak ligt de focus op...

HR-Advies

De HR-adviseurs van Mazars beheersen het volledige HR-vak en gaan altijd probleemoplossend en projectmatig te werk. Als geen ander kunnen zij u van tactisch advies voorzien over de inrichting van uw organisatie en de manier waarop u uw HR-beleid kunt verbeteren. Zij helpen u onder andere met:

 • De inzet van personeelsinstrumenten als functionerings- en beoordelingsgesprekken, het personeelshandboek, opleidingsprogramma’s en verzuimprotocollen.
 • Het verbeteren van uw organisatie aan de hand van een grondige analyse.
 • Specifieke kennis en ervaring op het gebied van selectiemethoden, gesprekstechnieken, competentie- en functieanalyses.

HR-Ondersteuning

Heeft uw onderneming behoefte aan praktische ondersteuning op het gebied van HR? Ook dan bent u bij de ervaren specialisten van Mazars aan het juiste adres. Wij ondersteunen u onder andere met:

 • Werven & Aannemen »
  Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen tijdens de eerste stappen van het wervingsproces, van het opstellen van functieomschrijvingen, het maken van afspraken met geschikte kandidaten tot het voeren van sollicitatiegesprekken met de kandidaten.
   
 • Belonen & Vergoeden »
  Ontwikkel samen met onze specialisten een beloningssysteem dat het talent en de kwaliteit van uw medewerkers bevordert.
     
 • Beoordelen & Functioneren »
  Krijg inzicht in het functioneren van uw medewerkers door dit effectief, structureel en consequent te beoordelen.
     
 • Opleiden & Ontwikkelen »
  Zet een opleidings- en ontwikkelingsbeleid op wat de wensen van uw medewerkers combineert met de eisen vanuit uw organisatie.
     
 • Medezeggenschap & Samenwerken »
  Laat u adviseren over alles wat komt kijken bij het opzetten van een ondernemingsraad of andere vorm van personeelsvertegenwoordiging.
     
 • Veiligheid & Gezondheid »
  Ontdek hoe u aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van arbobeleid kunt voldoen, en hoe u de arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers kunt verbeteren.
     
 • Verzuim & Re-integratie »
  Houd grip op het ziekteverzuim van uw medewerkers door onze specialisten een praktisch uitvoerbaar verzuimbeleid te laten ontwikkelen.
     
 • Ontslag & Pensioneren »
  Begin goed en doordacht aan iedere ontslagprocedure met behulp van de begeleiding van onze specialisten.

Meer weten over HR Services?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen met werven en aannemen? Neem dan contact op met Palmyra Fambach per e-mail (palmyra.fambach@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 12 18. Zij helpt u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op »

Share