Financial Advisory Services

Het Financial Advisory Services team van Mazars levert financiële expertise bij transacties, herstructureringen, waardemanagement, externe verslaggeving, financiële geschillen, rechtbankprocedures en forensisch onderzoek.

Maatwerk, technische uitmuntendheid, vertrouwelijkheid en ethisch gedrag zijn de bouwstenen voor de langdurige relaties met onze klanten, en het vertrouwen dat zij stellen in onze dienstverlening. 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Mazars Financial Advisory Services is een toegewijd team van professionals en partners in het Mazars Partnership, ondersteund door de expertise van Mazars’ accountants, consultants en belastingadviseurs in Europa, Azië, de Verenigde Staten, Latijns Amerika, het Midden Oosten, Afrika en Australië.

Mazars is een “truly global partnership” en heeft experts over de hele wereld die gemeenschappelijke standaarden en procedures delen. Onze partners kennen elkaar persoonlijk en vertrouwen elkaar en zijn in staat om snel en effectief te handelen om een positief resultaat te bereiken bij complexe cross-border opdrachten.

Expertise

Onze expertise op het gebied van financial advisory services richt zich onder andere op de volgende onderwerpen:

  • Project Finance and Modelling: Het Mazars Project Finance & Financial Modelling team biedt een volledige reeks services aan de private evenals de publieke sector. Of u nu een souteneur bent van de publieke sector of een ontwikkelaar of fonds van de private sector, wij streven ernaar uw specialiteiten te versterken en verscherpen in plaats van te dupliceren.
      
  • Due Diligence: De specialisten van Mazars helpen u op alle vlakken van due diligence: zowel bij het managen van overnameprocessen als bij het verkopen van uw onderneming (vendor due diligence). 
       
  • Valuation: Waarderingen spelen een belangrijke rol bij de meeste transacties, of het nu acquisities of afsplitsingen zijn, herstructureringen, werknemersparticipaties of overdracht tussen aandeelhouders als gevolg van geschillen of in het kader van opvolging.
      
  • Forensic, Litigation & Arbitration: Mazars verricht complexe onderzoeken in het kader van geschillenbeslechting over de hele wereld en draagt bij aan positieve oplossingen. Dit doen wij onder meer door het bepalen en documenteren van relevante feiten en gebeurtenissen, het analyseren van financiële informatie en het concluderen op basis van de financiële impact.

Meer weten over financial advisory services?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen met financial advisory services? Neem dan contact op met Thomas Notenboom. Hij helpt u graag verder.

Share