Fiscale dienstverlening

U wilt voldoen aan uw fiscale verplichtingen zonder dat u daar onnodig veel tijd aan kwijt bent. Daarnaast wilt u gebruik maken van de kansen die de fiscale wetten en regels u bieden. De specialisten van Mazars helpen u uw fiscale kansen optimaal te benutten. Ze geven u fiscaal advies op maat: in binnenland én buitenland.

Wanneer u gebruik maakt van onze fiscale dienstverlening, kunt u rekenen op diepgaand onderzoek voor de beste resultaten. Wij volgen geen standaardprocedure, maar durven de vraag achter de vraag te stellen. Zo zetten wij onze expertise in om kansen te ontdekken en benutten voor uw onderneming. 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Expertise

Onze specialisten bezitten uitgebreide expertise op het gebied van:

 • Bedrijfsopvolging: bent u fiscaal goed voorbereid op het overdragen van uw onderneming? Wij helpen met het opstellen uitvoeren van een stappenplan.
     
 • Belastingaangifte: wilt u zeker weten dat uw aangifte goed is ingevuld? Laat u door onze specialisten ontzorgen bij zowel het aangifte doen als bij verzoeken om belastingteruggaaf.
     
 • Fiscaal-juridische procedures: krijgt u te maken met fiscaal-juridische procedures en bent u op zoek naar ondersteuning? Wij helpen u in iedere fase met diverse werkzaamheden.
     
 • Btw: wij houden u op de hoogte van relevante onderwerpen op het gebied van btw-wetgeving.
   
 • Douane: wij houden u op de hoogte van relevante onderwerpen op het gebied van douanewetgeving.
     
 • Loonheffingen: voorkom problemen door met behulp van onze specialisten actief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van loonheffingen, belastingen en sociale premies.
     
 • Estate planning: wilt u de zekerheid dat uw vermogen goed is gestructureerd, op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren? Wij adviseren u graag over verschillende onderwerpen op het gebied van estate planning.
     
 • Wet ketenaansprakelijkheid (WKA): maakt uw onderneming gebruik van de diensten of arbeidskrachten van derden? Dan kunt u volgens de WKA aansprakelijk gesteld worden voor niet betaalde loonbelasting of sociale premies van derden.
     
 • Horizontaal toezicht: wilt u tijdrovende controles en boekenonderzoeken van de Belastingdienst voorkomen? Ontdek of horizontaal toezicht van meerwaarde is voor uw onderneming.
     
 • Fiscaal internationaal: verricht u fiscale activiteiten in het buitenland of bent u als expat werkzaam? Dan weten wij aan welke fiscale regels u moet voldoen.
     
 • Transfer pricing: wilt u de risico’s van transfer pricing beperken? Wij weten precies welke gevolgen transfer pricing heeft en hoe u de regels zo toe kunt passen dat het voordelig is voor uw onderneming.
     
 • Expat services: wij kennen de specifieke aandachtspunten en valkuilen van grensoverschrijdende arbeid, en adviseren u graag over eventuele risico’s en kansen.
     
 • Winstbelasting: weet u welke vorm van winstbelasting u moet afdragen? Hoeveel belasting u moet betalen? Wij helpen u graag met het antwoord op deze vragen. 

Meer weten over onze fiscale dienstverlening?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen op fiscaal gebied? Neem dan contact op met Ton Tuinier  per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 24 00. Hij helpt u graag verder.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in uw vakgebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Word lid van onze nieuwsbrief

Share