IT Advies en Assurance

De digitalisering van onze samenleving en economie is een feit. Door het digitaal verbinden van organisaties, individuen en ook apparaten ontstaan onderlinge afhankelijkheden en kwetsbaarheden. In deze geavanceerde en complexe technologische omgeving is de beschikking over de juiste systemen, management informatie en een goede beveiliging van bedrijfsinformatie, persoonsgegevens en intellectuele eigendommen van essentieel belang. U wil in control zijn en blijven, ook in het digitale tijdperk.

Uitgelicht

Whitepaper

Onze expertises:

IT-Audit_Mazars

IT-audit

IT-systemen worden ingezet om bedrijfsprocessen te ondersteunen, informatiestromen te verwerken,...

Risico's en kansen in beeld

De specialisten van Mazars helpen u hier graag bij. Met onze kennis en ervaring op het gebied van IT-governance,  IT-audit en cybersecurity brengen wij risico’s en kansen in beeld. Wij reiken oplossingen aan voor eventuele verbeteringen. Zo krijgt u beheersing over de digitale processen en kunt u dit ook aantonen bij eventuele derde partijen, zoals toezichthouders en afnemers. Onze aanpak richt zich zowel op het technische als het menselijke aspect. Wij delen graag onze kennis met u zodat onze inzet leidt tot een blijvend succes. 

Meer weten over IT-Advies?

Wilt u meer weten over uw uitdagingen op het gebied van digitalisering en informatiebeveiliging en wat Mazars verder voor u kan betekenen? Praat dan eens met Jan Matto, Achmed Bouazza of Frank Baalbergen of uw contactpersoon bij Mazars. Zij helpen u graag verder.
 
 

Share