IT project advies en assurance

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een ontspoord IT-project weer op de rails te zetten? Of heeft u behoefte aan onafhankelijk advies bij vraagstukken op het gebied van automatisering? De specialisten van Mazars verlenen assurance bij elke fase van uw IT-project. Zo kunt u het rendement van uw IT-investeringen bevorderen.

Assurance projecten

Goed projectmanagement helpt u elke fase van een IT-project te beheersen. Door op voorhand doelstellingen, randvoorwaarden, verwachtingen en verantwoordelijkheden te definiëren houdt u uw projecten bestuurbaar en beheersbaar. Onze specialisten helpen u hierbij. Zij bewaken de inhoud en de doelstellingen van uw project en kijken kritisch naar de wijze waarop het project wordt uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van een beheersbare projectuitvoering.

U wilt niet alleen de zekerheid dat uw projecten goed worden uitgevoerd, u wilt ook weten of u wel het juiste project hebt gestart. De specialisten van Mazars maken daarom een koppeling tussen uw organisatiestrategie en IT-beleid. Dit helpt u inzichtelijk te maken of uw IT-project goed aansluit op uw organisatiestrategie. U bent zo niet alleen verzekerd van een goed uitgevoerd IT-project, u bent er ook van verzekerd dat u het juiste project uitvoert in het kader van uw strategie.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Onafhankelijk advies

De specialisten van Mazars adviseren u bij uiteenlopende IT-vraagstukken. Samen met u kijken zij naar uw IT-beleid, informatieplannen, managementinformatie, systeemarchitectuur en – optimalisatie en softwarepakketten. Omdat onze specialisten volledig onafhankelijk van soft- of hardwareleveranciers zijn, krijgt u altijd relevant en betrouwbaar advies. Daarnaast kunnen zij uw organisatie coachen op het gebied van IT-management, om het succes van uw IT-projecten te bevorderen.

Het rendement van uw IT-investeringen bevorderen

Door de specialisten van Mazars in te schakelen voor uw assurance kunt u verantwoorde besluiten nemen over uw IT-systemen, gebaseerd op onafhankelijk advies. Dankzij goed projectmanagement krijgt u grip op uw IT-projecten. Op die manier kunt u het rendement van uw IT-investeringen bevorderen.

Meer weten over project-assurance?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen op het gebied van assurance? Neem dan contact op met Jan Matto per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 99. Hij helpt u graag verder.

<- Terug naar de pagina IT Advies en Assurance

Share