Landendesks

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft een sterke handelsgeest; ondernemingen zijn continu bezig met het ontwikkelen van markten buiten onze landsgrenzen. Deze ondernemingen kunnen vaak professionele ondersteuning gebruiken bij het zakendoen over de grens. Daarom heeft Mazars de landendesks in het leven geroepen. In de landendesks hebben wij al onze specialistische kennis over en ervaring met een bepaald land gebundeld. Door deze bundeling van kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het ontwikkelen van uw handel over de grens.

Neem vrijblijvend contact op »
 
 

Ook voor buitenlandse ondernemers

De landendesks zijn er niet alleen ter ondersteuning van Nederlandse ondernemers, maar ook voor buitenlandse ondernemers. Want voor veel internationaal opererende ondernemingen is Nederland een interessant vestigingsland. Zaken als de geografische ligging, een goede infrastructuur, het belastingstelsel en het grote aantal handelsverdragen zijn voor ondernemers vaak aanleiding om zich te vestigen in Nederland.

Expertises

Onze landendesks opereren vanuit Nederland en werken nauw samen met het Mazars-kantoor in het betreffende handelsland. De landendesks worden ‘bemand’ door specialisten van Mazars. Zij bezitten verschillende expertises, en kunnen u onder andere adviseren op het gebied van accountancy, belastingen, outsourcing, juridische vraagstukken en transaction services.

Op dit moment heeft Mazars de volgende landendesks:

Meer weten over de landendesks?

Wilt u meer weten over de landendesks in het algemeen? Of heeft u een vraag over een land waarvan wij nog geen landendesk hebben? Vul dan ons algemene contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

European US Tax Desk

Weleens gedacht aan zaken doen in Europa? Internationaal zaken doen kan een positief effect op uw onderneming hebben. Maar het kan ook een negatief effect hebben als u niet de juiste stappen zet. Met het oog hierop heeft Mazars de European US Tax Desk opgezet.

Global China Services

China is een sterk groeiende economische en politieke macht. Dit biedt kansen in het internationale handelsverkeer. Kansen voor Nederlandse bedrijven om zaken te doen in China, maar ook voor Chinese bedrijven om zich in Nederland te vestigen. Global China Services van Mazars geeft u de mogelijkheid om deze kansen om te zetten in groeimogelijkheden voor uw onderneming.

German Desk

De handelsbetrekkingen tussen Duitsland en Nederland dateren al van eeuwen geleden. Nederland en Duitsland zijn economisch gezien in diverse opzichten afhankelijk van elkaar. Dit biedt kansen voor zowel Nederlandse ondernemers die in Duitsland zaken willen doen, als Duitse ondernemers die in Nederland aan de slag willen. Om deze ondernemers optimaal te kunnen informeren en adviseren heeft Mazars de German Desk opgericht.

Turkish Desk

Turkije is een land met een van oudsher sterk ontwikkelde handelsgeest. Turkse ondernemers worden steeds ambitieuzer en mondialer, waardoor Turkije in economisch opzicht een snelle groei doormaakt. Dit levert kansen op voor zowel Nederlandse als Turkse ondernemers, maar vraagt ook om deskundige adviseurs met kennis van de markten, talen en culturen. Met de Turkish Desk speelt Mazars op deze behoefte in.

Share