Turkish Desk

Turkije is een land met een van oudsher sterk ontwikkelde handelsgeest. Turkse ondernemers worden steeds ambitieuzer en mondialer, waardoor Turkije in economisch opzicht een snelle groei doormaakt. Dit levert kansen op voor zowel Nederlandse als Turkse ondernemers, maar vraagt ook om deskundige adviseurs met kennis van de markten, talen en culturen. Met de Turkish Desk speelt Mazars op deze behoefte in.

Neem vrijblijvend contact op »

Expertise

De Turkish Desk van Mazars bezit expertise op meerdere vakgebieden, zoals accountancy, belastingzaken, outsourcing, juridische vraagstukken en transaction services. Onze specialisten kunnen u hierover adviseren of gelijk ondersteunen met concrete werkzaamheden. Dit doen zij voor zowel Nederlandse bedrijven die investeren in Turkije als voor Turkse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen.

Voordelen

Wanneer u de hulp inschakelt van de Turkish Desk van Mazars profiteert u van een aantal voordelen:

  • Tweetalige adviseurs: onze specialisten spreken zowel Nederlands als Turks
  • Uitgebreide kennis van de Nederlandse en Turkse markt, economie en wet- en regelgeving
  • Grensoverschrijdende samenwerking met Mazars Turkije in één team
  • Goede kennis van zowel Nederlandse als Turkse tradities en gewoontes

Meer weten over de Turkish Desk?

Wilt u meer weten over hoe de Turkish Desk van Mazars u kan helpen? Neem dan contact op met Volkan Anli per e-mail (volkan.anli@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 23 77. Hij helpt u graag verder. U kunt ook ons algemene contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Share