Shell LiveWIRE en Syntens

LiveWIRE is een internationaal Shell-programma dat in Nederland wordt uitgevoerd door Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers.

Wat is LiveWIRE

LiveWIRE helpt innovatieve ondernemers met de ontwikkeling van hun startende bedrijf! Met het bieden van persoonlijke begeleiding en een professioneel netwerk, wil LiveWIRE de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers vergroten. Innovatie is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. LiveWIRE is een internationaal Shell-programma dat in Nederland wordt uitgevoerd door Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers. In 1997 ging LiveWIRE van start in Nederland. Sinds die tijd hebben vele duizenden ondernemers informatie, advies en begeleiding ontvangen om hun bedrijf concreet verder te helpen en kansen te verzilveren. 

Samenwerking met Mazars

Mazars heeft zich verbonden aan het LiveWIRE project en stelt diensten en budget beschikbaar aan startende ondernemers die verbonden zijn aan het traject. Met de aansluiting van Mazars wordt het voor techno-starters eenvoudiger om advies in te winnen van een partij op het gebied van audit, accounting en belastingadvies. Mazars neemt tevens plaats als jurylid op 4 november 2013.

Advies op maat

Met een kosteloos adviesgesprek van een dagdeel biedt Mazars LiveWIRE deelnemers professionele ondersteuning op het gebied van op bedrijfseconomische, bedrijfskundige, personeel & organisatie, informatie technologische, juridische en/of fiscale vraagstukken.

Mazars Starterspakket

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Speciaal voor de startende innovatieve ondernemer heeft Mazars een starterspakket ontwikkeld tegen een scherpe prijs. Het starterspakket bestaat uit de volgende diensten:

  • Jaarrekening,
  • Aangifte VPB + BTW,
  • Salarisadministratie/Payroll en
  • 1 uur gratis advies/personal coaching (per kwartaal).

1 jaar geldig – Kosten € 1.995,- (excl. BTW). Vraag nu het starterspakket aan en geniet van deze aantrekkelijke korting! U kunt het pakket per e-mail aanvragen via livewire@mazars.nl of telefonisch via 088-277 2347.

Aanvullende informatie

Share