Contact Roland Van Gessel

Roland Van Gessel Accountant

T: +31 (0)88 277 19 10
E: roland.vangessel@mazars.nl 

In mijn rol als accountant ben ik adviseur voor een breed scala aan ondernemers, waaronder MKB-ondernemingen die actief zijn in de Horeca. Ik ben hun sparringpartner en help hen met het laten groeien van de onderneming. Met welk vraagstuk zij ook kampen, ik help hen deze issues op te lossen. Ik geef advies over onder andere automatisering, strategie, prognoses en financiering en rapportages.

Vernieuwen is ontzettend belangrijk. Ik raak dan ook erg enthousiast van ondernemers die met de tijd mee willen gaan en willen innoveren. Ik adviseer deze ondernemers graag over de te nemen stappen. Met goede analyses en diverse invalshoeken kom je al snel tot een creatieve oplossing waarmee de klant verder kan.

De toenemende automatisering dwingt ondernemers om de activiteiten hierop aan te passen. Als je wilt groeien, moet je immers met de tijd meegaan. Je positie op de markt behoudt je of kun je verbeteren door automatisering als belangrijke factor mee te nemen in de bedrijfsactiviteiten. Dit is een mooie ontwikkeling waar ik mijn klanten en relaties graag op wijs en bij adviseer.

Wilt u meer weten over mij of wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op via e-mail (roland.vangessel@mazars.nl) of via telefoon: +31 (0)88 277 19 10. Bezoek ook gerust mijn LinkedIn profiel

Curriculum vitae

Summary

Experience

Share