Online accountancy - online boekhouden

Een betrouwbare en actuele administratie is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Maar als ondernemer wilt u uw kostbare tijd en energie richten op andere zaken. Online boekhouden van Mazars kan u veel zorgen uit handen nemen. Ontdek het gemak en de vele andere voordelen van Online boekhouden bij Mazars!

Voordelen

Met online boekhouden van Mazars ervaart u vele voordelen. Zo kunt u:

  • Uw complete administratie altijd digitaal inzien
  • Eenvoudig facturen verwerken, zowel handmatig als automatisch
  • Beter inzicht krijgen in uw bedrijfsvoering dankzij de handige rapportages
  • Eenvoudig gegevens exporteren naar andere programma’s als Word en Excel
  • Tijd en kosten besparen doordat al uw gegevens ingelezen kunnen worden dankzij telebankieren

Uiteraard wordt uw administratie goed beveiligd, en beschikt u dankzij automatische updates altijd over de meeste recente softwareversies. Daarnaast profiteert u bij Mazars van de uitgebreide aanwezige kennis en ervaring en één vast aanspreekpunt voor uw organisatie.

Eenvoudig facturen verwerken

Facturatie vormt een belangrijk onderdeel van uw administratie. Door facturen eenvoudig en geautomatiseerd aan te leveren en te verwerken, kunt u uw tijd en energie aan andere zaken besteden. Met Scan & Boek van Mazars ervaart u niet alleen meer gemak, maar heeft u ook meer grip op uw administratie. Het geeft u realtime overzicht en inzicht. En dankzij het online archief heeft u uw facturen altijd bij de hand.

Eenvoudig meekijken, bijsturen en ingrijpen

Bij online boekhouden kunnen onze specialisten eenvoudig op de achtergrond met u meekijken. Zo kunnen zij direct bijsturen en ingrijpen als niet de juiste boekingen worden gedaan. Ook kunnen op deze manier uw aangiften en jaarstukken snel en betrouwbaar verzorgd worden en kunnen wij, samen met u, sneller inspelen op relevante issues. Uiteraard bepaalt u zelf welke rol de specialisten van Mazars precies spelen: maatwerk is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Wilt u meer weten over onze online boekhoudpakketten en de mogelijkheden voor uw onderneming? Download hier de flyer over online boekhouden.

Overige online diensten

Naast online boekhouden kunt u bij Mazars gebruik maken van de volgende online diensten:

  • Mazars Signals: Online samenwerken met onze klanten wordt steeds belangrijker. Enerzijds vanwege wettelijke verplichtingen om processen te digitaliseren. Anderzijds omdat digitalisering nu eenmaal de toekomst is. Met Mazars Signals bieden wij onze klanten een digitale samenwerking met persoonlijke betrokkenheid. Met dit online platform kunnen onze klanten alles doen omtrent hun aangiftes en administratie.

Inloggen Boekhouden online

MazarsOnline

Downloads

Share