Salarisadministratie en personeelsadministratie

Een goede salarisadministratie en personeelsadministratie vraagt de nodige kennis, tijd en energie. Naast reguliere werkzaamheden zoals de salarisverwerking, loonadministratie en het opstellen van contracten krijgt uw organisatie te maken met rapportages, inhoudingen, afdrachten aan onder andere de Belastingdienst en continu veranderende wetten en regels. De specialisten van Mazars kunnen uw organisatie ondersteunen, zodat uw salaris- en personeelsadministratie efficiënt georganiseerd is.

Brochure

Nmbrs

Nmbrs_story.jpg

Nmbrs

Ontdek het gemak van de nieuwe Mazars salaris- en HR applicatie in de cloud. Nmbrs biedt alle...

Bekijk ook:

Dienstverlening op maat

De specialisten van Mazars leveren professionele dienstverlening op maat voor uw salaris- en personeelsadministratie. Zij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen, gebruiken de meest geavanceerde ICT-systemen en bezitten veel branchespecifieke kennis, expertise en ervaring. U kunt rekenen op een vast contactpersoon, duidelijke en korte communicatielijnen en een proactieve houding. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering, u behoudt de controle.

Ervaringen

“We ervaren de toegevoegde waarde van Mazars, omdat we altijd met vaste contactpersonen van de salarisadministratie samenwerken. De lijnen zijn kort, de service adequaat met een proactieve opstelling. Een ander pluspunt vinden wij, dat we via onze vaste aanspreekpunt direct een eerste antwoord/reactie krijgen op vragen over uiteenlopende personeelszaken. Indien nodig wordt er binnen Mazars gelijk doorgeschakeld naar HR consultants, loonbelasting specialisten of arbeidsjuristen.”

“Wij zijn niet alleen zeer goed te spreken over de inzet en beschikbaarheid van de professionals/salarisadministrateurs  van Mazars, maar ook over de beschikbaar gestelde technische middelen zoals de Mazars portal en Online Salaris. Hiermee kunnen wij via internet al onze salarisproducties, personeel- en salarisgegevens digitaal wijzigen en raadplegen. 7 Dagen per week en 24 uur per dag. Wij vinden Online Salaris een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke en moderne applicatie. Hierdoor beschikken we ook over o.a. handige instructievideo's. Daarnaast kunnen we nu zelf eenvoudig diverse overzichten genereren. Zo hebben we altijd actuele managementrapportages bij de hand.”

Meer weten over salarisadministratie en personeelsadministratie?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen op het gebied van salaris- en personeelsadministratie? Neem dan contact op met Danny Istha (per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 20 64) of Erik Burghout (per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 22 40). Zij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op »

Word lid van onze nieuwsbrief »
 

Share