Online werken / self-servicing via Salaris Online

Wilt u uw personeels- en salarismutaties via internet beveiligd invoeren, ter verwerking aanbieden of in belangrijke mate zelf verwerken? Dit kan met Salaris Online altijd en overal, zonder grote investeringen in soft- en hardware. De specialisten van Mazars verwerken vervolgens uw salarismutaties tot overzichtelijke digitale output in het digitale archief. Zo bent u verzekerd van een correcte en stipte salarisadministratie. Salaris Online biedt ook een aantal andere mogelijkheden, zoals het uitvoeren van personeels- en verzuimregistratie, het maken van proforma’s en het instellen van e-mailsignaleringen.

De voordelen

Salaris Online maakt het mogelijk om online samen te werken met de specialisten van Mazars. U bepaalt zelf welk deel van de salarisadministratie u in eigen beheer houdt en welke activiteiten u aan ons overlaat.

Wanneer u ervoor kiest om activiteiten door onze specialisten uit te laten voeren, bent u verzekerd van betrouwbare en efficiënte dienstverlening. Wij garanderen continuïteit in uw salarisverwerking en altijd directe ondersteuning. U krijgt een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van recente ontwikkelingen in wet- en regelgeving, en u attent maakt op mogelijke verbeteringen en kansen.

Modules

Salaris Online bestaat uit drie modules: de manager selfservicemodule, de employee selfservicemodule en het documentarchief. In de manager selfservicemodule kunt u onder andere personalia, opleidingen, salarismutaties, beoordelingen en competenties registeren. Zo beschikt u altijd over actuele en relevante informatie. Met behulp van de employee selfservicemodule kunnen uw werknemers zelf handelingen uitvoeren en/of relevante informatie ingeven. Zo kunt u andere werknemers, bijvoorbeeld die van de HR-afdeling, werk uit handen nemen.

In het documentarchief wordt alle informatie uit de andere twee modules opgeslagen en beheerd. Hier vindt u alle relevante informatie binnen uw organisatie. En dankzij de handige zoekfunctionaliteit haalt u altijd de juiste informatie boven water. Zo bespaart u tijd en kosten.

Inloggen Personeel- & salarisadministratie online

MazarsOnline

Meer weten over Salaris Online?

Wilt u meer weten over Salaris Online en wat Mazars hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Erik Burghout per e-mail of per telefoon +31 (0)88 277 22 40. Hij helpt u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op »

Word lid van onze nieuwsbrief »

Online boekhouden

Mazars Signals

Bekijk ook:

Share