Private Equity

Voor private equity is de cyclus van investeren, portfoliomanagement en succesvolle realisatie belangrijk. Dit begint bij het begrijpen van sterktes, zwaktes, potentiële risico’s en verbeteringsmogelijkheden van ondernemingen. Door hier inzicht in te krijgen, kunt u een onderneming goed managen en uiteindelijk verkopen. De specialisten van Mazars hebben de expertise om u hierbij te helpen. Zij helpen u de juiste keuzes te maken, risico’s te managen en zo waarde te creëren.

Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring met het begeleiden van private equity. Zij hebben de expertise om u te helpen bij de aankoop of verkoop van een bedrijf, bijvoorbeeld door de probleemgebieden te identificeren en oplossingen te bieden op het gebied van transaction services en due diligence. Door gebruik te maken van ons brede aanbod van expertise, voorkomt u de verwarring en kosten die het managen van verschillende adviseurs met zich meebrengt.

Aanpak

Wanneer u van de expertise van onze specialisten gebruik maakt, bent u verzekerd van één contactpersoon en korte communicatielijnen. Wij bieden heldere oplossingen op basis van grondige kennis. En deze kennis reikt verder dan alleen Nederland: met ons internationale team combineren wij ervaring op het gebied van grensoverschrijdende transacties met kennis van lokale belastingen. Zo helpen wij u bij het voldoen aan internationale belastingregels.

Expertise

Wij bieden private equity expertise op het gebied van:

  • Due diligence: wij ondersteunen en adviseren zowel aankopende als verkopende partijen bij iedere fase van een aan- of verkooptraject.
  • Vendor assistance: heeft u besloten om (een deel van) uw onderneming te verkopen? Wij helpen u om de juiste voorbereidingen te treffen.
  • Post deal support: wij ondersteunen u tijdens de afwikkeling van een overname en/of de integratie van een nieuwe onderneming.
  • Waardering: heeft u hulp nodig bij de waardebepaling van uw onderneming, activa en/of investering(en)?
  • Corporate finance: wilt u uw onderneming verkopen of krijgt u te maken met een fusie, overname of andere transactie op het gebied van corporate finance? Wij begeleiden en adviseren u gedurende het hele proces, van oriëntatie tot afronding van de transactie.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze expertise voor private equity? Neem dan contact op met Thomas Notenboom of per telefoon: +31 (0)88 277 23 32. Hij helpt u graag verder.

Share