Project Finance & Modelling

Mazars behoort tot een selecte groep bedrijven die markt-leidende expertise combineren met kennis van onze gekozen sectoren. Ons onderscheidend vermogen is dat wij in staat zijn om deze dienst te leveren als team. Wij bieden een volledige reeks services aan de private evenals de publieke sector. Of u nu een souteneur bent van de publieke sector of een ontwikkelaar of fonds van de private sector, wij streven ernaar uw specialiteiten te versterken en verscherpen in plaats van te dupliceren.

Mazars kan u helpen bij:

  • Financial Modelling - Financieel modelleren behoort tot de kern van onze adviespraktijk. Ons gedreven financieel modellerend team is gespecialiseerd in het bouwen van de beste financiële modellen voor de praktijk. 
      
  • Project Advies - Wij bieden een volledige project benadering voor project finance – van ontwikkeling en financiële sluiting tot de operationele fase van projecten.
      
  • Investeerder en Fonds Advies - Wij bieden een volledig spectrum aan services voor uw fonds(en)-  van due diligence en waarderingen tot herstructureringen van fondsen en portfolio advies.
      
  • Fiscaal advies en accounting voor Infrastructuur - Als een toonaangevende leider op het gebied van internationale accounting en fiscaal advies biedt Mazars geïnformeerde opinies voor fiscale en accounting vraagstukken voor zowel lokale als internationale jurisdictie.

Bij Mazars bieden wij een geïntegreerde aanpak, zowel op het gebied van onze vaardigheden om internationaal te werken als de specifieke sector kennis die wij kunnen meenemen in uw transacties. Onze ervaring en wijde reeks expertise laat ons u de beste, klantgerichte service bieden.

Hernieuwbare energie

Wij voorzien een wijde reeks van op maat gemaakte services aan ontwikkelaars, fondsen en banken van de hernieuwbare energie sector, gebruik makend van de gecombineerde vaardigheden en expertise in ons energie team, focussend op de wind, zon, biomassa en energie efficiënte sectoren. Ons team heeft 45 werknemers aan specialisten, werkend in toegewijde service teams van onze kantoren in London, Parijs, New York en Delhi. Het team levert diensten aan de PPP, hernieuwbare energie en infrastructuur sectoren, en heeft reeds opdrachten uitgevoerd in meer dan 15 landen. 

Bekijk ook:

Valuation

Valuation

Waarderingen spelen een belangrijke rol bij de meeste transacties, of het nu acquisities of...

Share