Financial Planning

U heeft een financiële levensstandaard die bij u past. Verwachte en onverwachte factoren kunnen van invloed zijn op de financiële manier waarop u nu leeft. Heeft u bijvoorbeeld de wens om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een deel van uw vermogen schenken aan uw kinderen? Deze en andere zaken hebben invloed op uw financiële situatie, zowel zakelijk als privé. Door de zaken goed op orde te hebben, komen u én uw nabestaanden niet voor onnodige verrassingen te staan.

Inzicht in uw mogelijkheden

Of het nu gaat om het overdragen van uw onderneming of het verhogen van het rendement op uw vermogen: de wet- en regelgeving biedt u voldoende mogelijkheden. Maar weet u hoe u op deze mogelijkheden in kunt spelen? De specialisten van Mazars helpen u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie, zodat u weet waar uw kansen en uitdagingen liggen. 

Uw financiële situatie is van vele factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen. U moet zich realiseren dat dergelijke factoren niet alleen uw situatie bepalen, maar ook die van uw naasten.

Vraagt u zich wel eens af:

  • Wat zijn de financiële gevolgen voor mijzelf of mijn naasten als mij iets overkomt?
  • Hoe kan ik voor de toekomst financiële zekerheid inbouwen?
  • Wat is de beste manier om mijn onderneming over te dragen?
  • Hoe kan ik een deel van mijn vermogen aan mijn naasten schenken?

Dan wordt het tijd voor een Persoonlijk Financieel Plan.

Persoonlijk Financieel Plan

Met een Persoonlijk Financieel Plan brengen wij voor u in kaart of uw wensen financieel haalbaar zijn. En zo niet? Dan adviseren wij u over wat u kunt doen om uw wensen wel te realiseren. Daarnaast krijgt u inzicht in de financiële gevolgen bij onverwachte gebeurtenissen, zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Het plan wordt volledig op maat gemaakt. Iedere financiële situatie is immers uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Met het Persoonlijk Financieel Plan heeft u zekerheid en rust op financieel vlak. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw naasten.

Daarnaast leveren wij in samenwerking met onze collega's van Estate Planning ook advies op het gebied van vermogensplanning en fiscaal advies.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Financial Planning of wat een persoonlijk financieel plan u kan opleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@mazars.nl of via +31 (0)88 277 19 00. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op

Word lid van onze nieuwsbrief

Downloads

Share