Contact opnemen

Mazars denkt en onderneemt graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor

Bezoekadres
Watermanweg 80 
3067 GG Rotterdam 
Postadres
Postbus 23123
3001 KC Rotterdam

+31 (0)88 277 15 00
info@mazars.nl

Contactformulier »

Onze vestigingen

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend kennismaken? Dan kunt u contact opnemen met één van onze collega’s bij u in de buurt:

Amsterdam - Apeldoorn - Breda - Den Haag - EdeEindhoven - EnschedeGouda - Nijmegen - Rotterdam - Utrecht - Winterswijk - Wolvega
 

 

Marketing & Communicatie

Heeft u algemene vragen over media, pers of onze dienstverlening? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via e-mail of via telefoon: +31 (0)88 277 13 33.  Zij helpen u graag verder. 

Opmerking/klacht over de dienstverlening

Wij doen onze uiterste best om alles goed te laten verlopen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan kunt u uw opmerking met ons delen via e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. 

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Mazars, Mazars Real Estate en Transaction Services die op alle opdrachten van toepassing zijn.

Klokkenluidersregeling

Via deze regeling kunt u onregelmatigheden aan de orde stellen. Deze regeling betreffen geen klachten over de uitvoering, maar over meldingen die van invloed kunnen zijn op de uitvoering van een opdracht.

Share