Vestigingen

Met 950 medewerkers verspreid over 11 vestigingen in Nederland staan wij u bij. Wilt u meer weten over het kantoor bij u in de buurt, bezoek dan de vestigingspagina en maak kennis met de specialisten.

Amsterdam

De specialisten van Mazars Amsterdam richten zich op ondernemers in diverse sectoren. Of u nu actief bent in Financial Services, Technologie, Media en Telecom, Bouw en Vastgoed, Flexwerk of Not-for-profit. Wij inspireren u graag over de kansen en mogelijkheden voor uw onderneming. De expertise van onze adviseurs in combinatie met het (inter)nationale netwerk van Mazars maakt dat wij onze klanten bij uiteenlopende fiscale, financiële en juridische vraagstukken kunnen helpen. Wilt u meer weten over onze specialisten of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Apeldoorn

Mazars Apeldoorn is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en management consultancy. Met onze vestiging richten wij ons met name op ondernemers in de omgeving van Apeldoorn en de provincies Gelderland en Overijssel. Onze specialisten helpen MKB ondernemingen, familiebedrijven, corporate ondernemingen, not-for-profit organisaties en vermogende particulieren bij uiteenlopende vraagstukken.

Breda

Mazars Breda is gespecialiseerd in diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. De specialisten van Mazars Breda richten zich op ondernemers in de regio Brabant en Zeeland. Daarbij adviseren wij ondernemers die actief zijn in sectoren als Bouw en Vastgoed, Flexwerk, Horeca, Transport & Logistiek, Onderwijs en Zorg. Of u nu kampt met een vraagstuk op het gebied van accountancy of belasting, wij inspireren u graag over de kansen en mogelijkheden

Den Haag

Vanuit onze Haagse vestiging richt Mazars Private Clients zich op vermogende particulieren en ondernemers. Heeft u als vermogende particulier of ondernemer met fiscale en civielrechtelijke vraagstukken te maken? Of het nu gaat om uw huwelijksvoorwaarden, testament, kunstcollectie of bedrijfsopvolging, onze specialisten inspireren u graag over de mogelijkheden op het gebied van Estate Planning.

Eindhoven

Mazars Eindhoven is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy.Onze specialisten richten zich op ondernemers in de omgeving van Midden- en Oost-Brabant en Limburg. Krijgt u met financiële, fiscale of juridische vraagstukken te maken? Wij inspireren u graag over de mogelijkheden en kansen voor uw onderneming. Wilt u meer weten over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Enschede

Mazars Accountants en Adviseurs in Enschede richt zich voornamelijk op mkb-ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren. Onze specialisten staan ondernemers bij met advies op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Wij staan bekend om onze specialistische sectorkennis in onder andere Agro, Bouw & Vastgoed, Detailhandel, Flexwerk, Not-for-Profit, Technologie, Media & Telecom, Transport & Logistiek. Wilt u meer weten over hoe Mazars uw onderneming kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder.

Nijmegen

Mazars Nijmegen is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Onze specialisten richten zich op ondernemers die actief zijn in de Horeca, uitzendbranche, Bouw en Vastgoed en Transport & Logistiek, zoals wegvervoer en binnenvaart. Het team bestaat uit accountants (samenstel en controlepraktijk), belastingadviseurs en ondersteunende dienstverleners. Heeft u met financiële, fiscale of andere vraagstukken te maken? Wij inspireren u graag over uw kansen en mogelijkheden. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Rotterdam

Mazars Rotterdam is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies en consultancy. Onze specialisten richten zich met name op MKB-ondernemers, familiebedrijven, corporates en vermogende particulieren. Wij staan bekend om onze specialistische sectorkennis over onder andere Transport & Logistiek, zakelijke dienstverlening, not-for-profit, Financial Services en Technologie, Media en Telecom. Bent u als ondernemer in een van deze sectoren actief? Wij weten wat er speelt en inspireren u graag over de kansen en mogelijkheden.

Utrecht

Mazars Utrecht is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Onze specialisten richten zich op ondernemers die actief zijn in de Horeca, uitzendbranche, Bouw en Vastgoed en Transport & Logistiek. Heeft u met financiële, fiscale of andere vraagstukken te maken? Wij inspireren u graag over uw kansen en mogelijkheden. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Winterswijk

Mazars Winterswijk is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. De expertise van onze medewerkers in combinatie met het (inter)nationale netwerk van Mazars maakt dat wij onze klanten bij uiteenlopende fiscale, financiële en juridische vraagstukken kunnen helpen.

Wolvega

Mazars Wolvega is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. De expertise van onze medewerkers in combinatie met het (inter)nationale netwerk van Mazars maakt dat wij onze klanten bij uiteenlopende fiscale, financiële en juridische vraagstukken kunnen helpen.

Share