IT-audit

IT-systemen worden meer en meer ingezet als onderdeel van dienstverlening naar klanten en zijn daarmee van strategisch belang. Uw klanten willen vertrouwen op uw IT-gerelateerde diensten. IT-audit richt zich op het geven van vertrouwen over informatie, informatiesystemen en –technologie.

Gespecialiseerde IT-audit 

Het uitvoeren van IT-auditwerkzaamheden vereist specialistische kennis en ervaring met IT-systemen. Mazars beschikt over een expertise cluster waarin gespecialiseerde en gekwalificeerde IT-auditors (Register EDP-Auditor) werkzaam zijn. Deze auditors zijn ingeschreven in het register van IT-auditors van de NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors in Nederland. Zij beschikken veelal over jarenlange ervaring en kennis van een veelheid van IT-toepassingen. Naast deze IT-auditors beschikt Mazars ook over Certified Information Systems Auditors (CISA) welke geregistreerd zijn bij het ISACA, de internationale beroepsorganisatie van IT-auditors.

Technical IT-audit

Het IT-auditteam van Mazars bestaat, naast gekwalificeerde IT-auditors, uit specialisten op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en data-analyse. Met dit multidisciplinaire team kunnen wij IT-audits uitvoeren op de technische objecten van uw organisatie. Deze specialisten beschikken over de kennis en middelen om hoogwaardige audits uit te voeren op technische systemen.

Nieuws

Share