IT-audit

IT-systemen worden meer en meer ingezet als onderdeel van dienstverlening naar klanten en zijn daarmee van strategisch belang. Uw klanten willen vertrouwen op uw IT-gerelateerde diensten. IT-audit richt zich op het geven van vertrouwen over informatie, informatiesystemen en –technologie.

Gespecialiseerde IT-audit 

Het uitvoeren van IT-auditwerkzaamheden vereist specialistische kennis en ervaring met IT-systemen. Mazars beschikt over een expertise cluster waarin gespecialiseerde en gekwalificeerde IT-auditors (Register EDP-Auditor) werkzaam zijn. Deze auditors zijn ingeschreven in het register van IT-auditors van de NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors in Nederland. Zij beschikken veelal over jarenlange ervaring en kennis van een veelheid van IT-toepassingen. Naast deze IT-auditors beschikt Mazars ook over Certified Information Systems Auditors (CISA) welke geregistreerd zijn bij het ISACA, de internationale beroepsorganisatie van IT-auditors.

Technical IT-audit

Het IT-auditteam van Mazars bestaat, naast gekwalificeerde IT-auditors, uit specialisten op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en data-analyse. Met dit multidisciplinaire team kunnen wij IT-audits uitvoeren op de technische objecten van uw organisatie. Deze specialisten beschikken over de kennis en middelen om hoogwaardige audits uit te voeren op technische systemen.

Bekijk ook

Accountancy

Accountancy

Uw onderneming moet juridisch en financieel in topconditie zijn en blijven. Maar hoe kunt u dat...