Grip op salaris- en personeelsadministratie

Ontdek het gemak van de nieuwe Mazars salaris- en HR applicatie in de cloud. Nmbrs biedt alle benodigde tools om uw salaris- en personeelsadministratie eenvoudig en efficiënt te verwerken in een 24/7 online beschikbare beveiligde omgeving. Van kleine en middelgrote bedrijven die real-time willen samenwerken tot en met (internationale) ondernemingen die maximaal ontzorgd willen worden; onze specialisten hebben voor alle wensen een passende oplossing.

Optimale bediening

Uw salaris- en personeelsadministratie is van groot belang voor uw organisatie. Daarom investeert Mazars in optimale bediening van haar payrollklanten. Dit doen wij onder andere door inzet van de online salaris en HR-applicatie Nmbrs; een gebruiksvriendelijk programma dat naadloos aansluit bij de snel veranderende digitale wereld van nu. Met Nmbrs kunnen onze klanten online samenwerken met onze payrollspecialisten.

Ontdek het gemak

 • Eenvoudig periodieke salarisactiviteiten inplannen of laten uitvoeren door onze specialisten.
 • Volledige aansluiting op onze bestaande digitale samenwerkingsomgeving Signals.
 • Met HR-signalen blijft u op de hoogte van verjaardagen, jubilea en afloop van tijdelijke contracten.
 • Draagt zorg voor eenvoudig verlof en verzuim registreren en begeleiden.
 • Geeft medewerkers gemakkelijk inzicht in persoonlijke gegevens, loonstroken en verlofuren met behulp van de handige app.
 • Overzichtelijk dashboard naar eigen inzicht in te richten.
 • Managementrapportages met relevante personeelsinformatie.

Online salarisverwerking en HR-oplossingen

Naast werkzaamheden als het bijhouden van salarismutaties en het doen van periodieke loonaangiften, biedt Nmbrs ook de mogelijkheid om HR-gerelateerde zaken in eigen beheer te doen. Denk hierbij aan verzuim- en verlofregistratie en het creëren HR-rapportages. Het gebruik van Nmbrs stelt ons in staat om onze klanten beter van dienst te zijn.

Meer tijd voor strategie

Een goede salaris- en personeelsadministratie vraagt de nodige kennis, tijd en energie. De payrollprofessionals van Mazars bieden u verschillende oplossingen voor uw salaris- en HR-verwerking. U bepaalt zelf welk deel van de salarisadministratie u in eigen beheer houdt en welke activiteiten u aan ons overlaat. Wanneer u ervoor kiest om activiteiten door onze specialisten uit te laten voeren, bent u verzekerd van betrouwbare en efficiënte dienstverlening. Wij garanderen continuïteit in uw salarisverwerking en altijd directe ondersteuning. U krijgt een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van recente ontwikkelingen in wet- en regelgeving en u attent maakt op mogelijke verbeteringen en kansen.

Dienstverlening op maat

Wij leveren professionele dienstverlening op maat voor uw salaris- en personeelsadministratie, waarbij u kunt kiezen uit de volgende varianten:

 • BASIC
  Als u geen tijd of onvoldoende kennis in huis heeft voor uw salaris- en personeelsadministratie kunt u dit geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan onze ervaren payrollspecialisten. Wij controleren en verwerken de lonen en verzorgen de aangiften. U wordt volledig ontzorgd en kunt de voor u en uw werknemers relevante documenten 24/7 raadplegen.
 • INTERACTIEF 
  Heeft u behoefte aan meer grip op en inzicht in uw salaris- en personeelsadministratie? Dan biedt deze variant extra functionaliteiten om in uw behoefte te voorzien. U wordt volledig ontzorgd en stellen daarnaast online diverse managementrapportages beschikbaar. Ook kunnen uw medewerkers zelf wijzigingen doorgeven met betrekking tot hun persoonlijke gegevens (NAW, bankrekeningnummer, etc.). Daarnaast geeft de verlof- en verzuimmodule u real-time inzicht in het aantal verlof- en verzuimuren van iedere werknemer. Ook kunnen werknemers zelf online of via de handige app verlof aanvragen en desgewenst verlof van collega’s inzien. Verder kunnen werknemers eenvoudig onkostendeclaraties indienen en heeft u de mogelijkheid om een volledig digitaal dossier op te bouwen, waarmee u altijd de personeelsgegevens tot uw beschikking heeft.

Alle mogelijkheden op een rij

 

Basic

 

Interactief

Payslipviewer

X

 

X

Documentviewer

X

 

X

Snelinvoer

X

 

X

Koppeling rooster- en boekhoudpakketten

X

 

X

Medewerkerslogin (ESS)

   

X

Managerlogin (MSS)

   

X

Managementrapportages

   

X

Verzuimregistratie

   

X

Verlofregistratie

   

X

Digitaal dossier

   

X

Tijdregistratie

   

X

Koppelingen

Behalve de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan, is Nmbrs eenvoudig te koppelen met onder andere (online) rooster- en boekhoudpakketten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Nmbrs.  

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Mazars voor u kan betekenen? We informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de oplossingen voor uw salarisvraagstukken. Daarnaast helpen onze payrollspecialisten u graag met de inrichting en optimalisatie van uw online salaris- en personeelsadministratie in Nmbrs. Of het nu een bestaande of gewenste situatie betreft, samen met u wordt de beste oplossing voor uw organisatie gerealiseerd.