Financiële verslaggeving

Financiële verslaggeving blijft zich ontwikkelen, terwijl ook accounting steeds complexer wordt, met name omdat in toenemende mate diverse onderwerpen in wet- en regelgeving worden vastgelegd.

Mazars kan u helpen bij

Mazars heeft een team van specialisten dat u kan ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van financiële verslaggeving. Naast de vanzelfsprekende grondige kennis van de Nederlandse regels en IFRS, beschikt het team over expertise en ervaring op het gebied van US GAAP, UK GAAP en andere internationale verslaggevingsstelsels.

Het team kan u van dienst zijn bij incidentele vraagstukken, maar u ook ondersteunen onder andere bij de transitie van het ene verslaggevingsstelsel naar het andere, consolidatievraagstukken, overnames, desinvesteringen, herstructureringen, share-based payments of pensioenproblematiek.

Daarnaast kunnen wij voor u inhouse-trainingen verzorgen op het gebied van financiële verslaggeving.  Naast algemene trainingen is het mogelijk een programma op maat voor u te ontwikkelen. Ook behoort het geven van second opinions tot de mogelijkheden.