Vereisten wet- en regelgeving bestuursverslag 2021

2 maart 2022 – In onderstaande publicatie hebben wij de belangrijkste vereisten opgenomen die gesteld worden aan het bestuursverslag 2021. Hierbij richten wij ons op de bestuursverslagen van rechtspersonen die geen organisatie van openbaar belang (OOB) zijn. Ter illustratie hebben we voorbeelden toegevoegd. Deze voorbeelden zijn ontleend aan de bestuursverslagen van de voor de FD Henri Sijthoff-prijs 2021 genomineerden binnen de categorie ‘niet-beursgenoteerde bedrijven’ (Jumbo, Swinkels Family Brewers en Van Oord).

Mazars kan u helpen

Mazars kan u ondersteunen bij het opstellen van het bestuursverslag. Ook kunnen wij u helpen bij andere verslaggevingsvraagstukken op het gebied van de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, inclusief Titel 9 (Dutch GAAP) of IFRS. Wij kunnen ook trainingen voor u verzorgen op het gebied van Dutch GAAP en IFRS. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze publicatie of heeft u een andere vraag op het gebied van Dutch GAAP of IFRS? Neem dan contact op met Dingeman Manschot per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 10 70 of met Inge van Sloun per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 17 63. Zij helpen u graag verder.

Document

Vereisten wet- en regelgeving bestuursverslag
Vereisten wet- en regelgeving bestuursverslag