Financiële verslaggeving

Financiële verslaggeving blijft zich ontwikkelen, terwijl ook accounting steeds complexer wordt, met name omdat in toenemende mate diverse onderwerpen in wet- en regelgeving worden vastgelegd.

Mazars heeft een team van specialisten dat u kan ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van financiële verslaggeving. Naast de vanzelfsprekende grondige kennis van de Nederlandse regels en IFRS , beschikt het team over expertise en ervaring op het gebied van US GAAP, UK GAAP en andere internationale verslaggevingsstelsels.

Mazars kan u helpen bij

Het team kan u van dienst zijn bij incidentele vraagstukken, maar u ook ondersteunen onder andere bij de transitie van het ene verslaggevingsstelsel naar het andere, consolidatievraagstukken, overnames, desinvesteringen, herstructureringen, share-based payments of pensioenproblematiek.

Daarnaast kunnen wij voor u inhouse-trainingen verzorgen op het gebied van financiële verslaggeving.  Naast algemene trainingen is het mogelijk een programma op maat voor u te ontwikkelen.

Ook behoort het geven van second opinions tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over internationale groepsaudit? Neem dan contact op met Peter Hopstaken per e-mail  of per telefoon: +31 (0)88 277 21 10. Hij helpt u graag verder.