IT Audit & Advisory

IT is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. IT-gerelateerde hulpmiddelen worden steeds meer ingezet als onderdeel van de primaire dienstverlening en zijn cruciaal voor het voortbestaan van een organisatie. Het beschikken over de juiste systemen, adequate managementinformatie en een goede beveiliging van bedrijfsinformatie, persoonsgegevens en intellectuele eigendommen is een absolute noodzaak.

Het IT Audit & Advisory team van Mazars bestaat, naast gekwalificeerde IT-auditors, uit specialisten op het gebied van IT-governance en -compliance, privacyregelgeving, informatiebeveiliging, cybersecurity en data-analyse. Ons team is compact, wendbaar, beschikt over specialistische kennis en heeft een nationale en internationale dekking. Onze kennis en ervaring reikt van het verstrekken van allerlei vormen van digital assurance en het wegnemen van cybersecurityrisico’s tot aan het vaststellen of voldaan wordt aan de relevante digitale wet- en regelgeving.

Digitaal vertrouwen & digitale zekerheid

Digitaal vertrouwen & digitale zekerheid _ Page.jpg
De verdergaande digitalisering van onze samenleving is een feit. Door het digitaal verbinden van organisaties, individuen en apparaten ontstaan onderlinge afhankelijkheden en kwetsbaarheden. Naarmate de digitalisering dichterbij komt in ons leven, komen ICT-middelen hardwarematig meer op afstand te staan. Beide tendenties vergroten de natuurlijke behoefte aan zekerheid en het wegnemen van onzekerheden.

LEES VERDER

Compliance aan digitale wet- en regelgeving

Compliant aan digitale wet- en regelgeving _ Page.jpg
In de hedendaagse digitale tijd volgen ontwikkelingen en innovaties elkaar in snel tempo op. Tegelijkertijd komt er ook meer toezicht vanuit nationale en internationale wet- en regelgeving. Het zijn begrippen waar u in meer of mindere mate mee te maken heeft of te maken krijgt. Vaststellen of een organisatie voldoet aan relevante wetten en regelgeving, wordt daarbij in toenemende mate belangrijker. Binnen IT Audit & Advisory beschikken wij over specialisten rondom deze digitale wet- en regelgeving.

LEES VERDER

Identificeren en oplossen van digitale issues

Identificeren en oplossen van digitale issues _ Page.jpg
Heeft u een ontspoord IT-project dat weer terug op de rails gezet moet worden? Of heeft u behoefte aan onafhankelijk advies bij vraagstukken op het gebied van informatisering / automatisering? Wij ondersteunen u bij het identificeren van digitale issues en helpen u bij het oplossen hiervan. De specialisten van IT Audit & Advisory kunnen u adviseren bij uiteenlopende IT-vraagstukken. Samen met u kijken wij naar uw IT-governance, IT-beleids- en informatieplannen, managementinformatie, systeemarchitectuur en – optimalisatie en softwarepakketten.

LEES VERDER

Digitale transformatie: Anticiperen op toekomstige veranderingen

Digitale transformatie Anticiperen op toekomstige veranderingen _ Th.jpg
Nieuwe technologieën en digitale ontwikkelingen gaan elke organisatie veranderen. Hoe u daarmee omgaat is dan ook een belangrijke vraag. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw klanten, aandeelhouders, werknemers en leveranciers. U leest en hoort immers elke dag over zaken als de cloud, analytics, blockchain en robotics. Hoe kunt u deze ontwikkelingen op de juiste manier inzetten in uw strategie, waar liggen verbetermogelijkheden voor uw organisatie en bedrijfsvoering, hoe bindt u talenten, hoe kan beschikbare data omgezet worden naar inzichten die u verder kunnen brengen? Oftewel: waar liggen voor u de kansen?

LEES VERDER

Event

1600-x-500.png

Webinar 'Digitale footprint'

1 OKTOBER 2020 - De coronacrisis onderstreept nog maar eens het vitale belang van internetverbindingen en de daaraan gekoppelde IT-systemen. Nederland werkt massaal thuis en organisaties wenden zich tot de technologie om hen op de been te houden. Adequate beveiliging is dan ook een absolute noodzaak. Bent u zich bewust van de digitale internet footprint die uw organisatie achterlaat?

Nieuws

OSINT-benchmark wees bewust van uw digitale footprint _ Page.jpg

OSINT-benchmarks: bewust van uw digitale footprint

11 juni 2020 - De coronacrisis onderstreept nog maar eens het vitale belang van internetverbindingen en de daaraan gekoppelde IT-systemen. Nederland werkt massaal thuis en bedrijven wenden zich tot de technologie om hen op de been te houden. Adequate beveiliging is dan ook een absolute noodzaak. Bent u zich bewust van de digitale footprint die uw bedrijf achterlaat?