IT-volwassenheidsmeting

Mensen, middelen en processen zetten elkaar in beweging, als ware zijnde een pendulum. Zij moeten goed op elkaar worden afgestemd om ongewenste botsingen te voorkomen en daardoor stil te vallen. Een IT-volwassenheidsmeting is daarbij een manier om de volwassenheid van de totale IT-omgeving (mensen, middelen en processen) in kaart te brengen.

Framework

"Hoe ver ben ik en wat moet ik nog doen?" Dat is een vraag die de specialisten van IT Audit & Advisory regelmatig krijgen. Een goede manier om dit uit te voeren is door middel van een IT-volwassenheidsmeting. Met een Mazars IT-volwassenheidsmeting wordt op een gestructureerde wijze in kaart gebracht hoever een organisatie is. Het framework is samengesteld uit een selectie van eisen en normen uit diverse best practices zoals Cobit, CMM en ISO 27001.

Mazars kan u helpen bij

Het IT Audit & Advisory team van Mazars bestaat, naast gekwalificeerde IT-auditors, uit specialisten en adviseurs op het gebied van IT-governance en compliance, privacyregelgeving, informatiebeveiliging, cybersecurity en data-analyse. Ons team is compact, wendbaar, beschikt over specialistische kennis en heeft een nationale en internationale dekking. Onze kennis en ervaring reikt van het verstrekken van allerlei vormen van digital assurance en het wegnemen van cybersecurity risico’s tot aan het vaststellen of voldaan wordt aan de relevante digitale wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen wij issues in IT-projecten identificeren, een IT due diligence uitvoeren en het daadwerkelijk digital transformeren van een gehele (IT-)organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Achmed Bouazza per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 88 of met Diman Kamp per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 14 67. Zij helpen u graag verder.