Ons internationale team

Het Global China Services team is een stevig platform van professionals die actief zijn in 26 landen buiten China om de ontwikkeling van Chinese bedrijven internationaal te ondersteunen. Samen met ZhongShen ZhongHuan (ZSZH) en dankzij Global China Services, combineren wij lokale expertise met een wereldwijd bereik.

Gezamenlijke zakelijke oplossingen

Als een geïntegreerd partner combineren wij onze inzichten en best practices voor compliance met lokale wetten en regels. Wij informeren onze klanten niet alleen over regels en beperkingen; wij streven ernaar om tot gezamenlijke zakelijke oplossingen te komen die passen in de gevoelige culturele context waarin onze klanten opereren. Zij kunnen zo successen boeken met hun market after market strategie, zonder dat zij bang hoeven zijn dat zij de wetgeving niet snappen als hun klanten daarom vragen.

Wereldwijde geïntegreerde partnerships

Door samen te werken met onze ZSZH collega’s in China, kan ons Global China Services team uitstekende diensten leveren aan Chinese bedrijven buiten China en verplaatsen zij zich goed in de klant. Onze one-stop diensten kunnen naadloos worden opgezet, gecoördineerd en uitgevoerd dankzij de wereldwijde geïntegreerde partnerships van Mazars.

Wij zijn gevestigd in de belangrijkste commerciële hubs in Europa, de Verenigde Staten, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Onze meertalige professionals, zowel in China als lokaal, kennen de Chinese cultuur goed en beschikken over de vaardigheden, de inzichten en het wereldwijde perspectief dat nodig is om successen te behalen. Wij introduceren onze klanten bij lokale bedrijven, zodat zij goede praktijkvoorbeelden zien en ook wat leren over de lokale bedrijfscultuur.