Innovators at Mazars

Innovatie en transformatie zijn woorden die we verschillende keren per dag horen, lezen of schrijven. Maar hoe krijgen we inzicht in al deze nieuwe technologische, maatschappelijke of zakelijke trends? Hoe brengen bedrijven deze veranderingen in de praktijk? En vooral, hoe gaan bedrijven over van digitaal ‘doen’ naar digitaal ‘zijn’?

Ontdek “Innovators At Mazars” en maak kennis met de drijvende krachten achter innovatie en transformatie: divers, internationaal, ondernemend, getalenteerd en vooral menselijk. Want in een wereld vol onzekerheden is één ding zeker: alle industrieën, sectoren en beroepen worden door veranderingen beïnvloed. Vandaag de dag is innovatie namelijk niet langer voorbehouden aan een stel wizkids.

Innovators At Mazars legt pragmatisch uit hoe u concepten en technologieën concreet kunt toepassen om uw organisatie verder te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De innovators

Het vinden van het juiste recept om innovatie naar een hoger niveau te tillen in een multinationale, multiculturele en multigeneratie-organisatie is geen eenvoudige taak, maar wel een mooie uitdaging.

Claire Cizaire Mazars Group Chief Technology & Innovation Officer

Claire vertelt ons alles over de uitdagingen waar u mee te maken krijgt als u innovatie verder wilt brengen en ze deelt haar recept voor succes.

Lees verder

Het ingewikkelde aan verandering is dat u hiervoor uit uw comfortzone moet treden en dit heeft niets te maken met leeftijd, maar met mentaliteit.

Carsten Schläwe Partner, Head of Industry Sector, Mazars Duitsland

Carsten is verantwoordelijk voor Innovatie & Verandermanagement binnen Mazars Duitsland. Op basis van zijn ervaring vertelt hij u alles over het aansturen van veranderingen in een grote organisatie en hoe deze overwonnen kunnen worden met verandertrajecten op het gebied van cultuur en gedrag.

Lees verder

Mijn overtuiging is simpel: verandertrajecten hebben, als deze goed worden uitgevoerd, zowel economische als menselijke waarde.

Erwan Nabat Change Management Communication, Mazars Frankrijk

Als adviseur verandermanagement geeft Erwan u inzicht in waarom projecten in eerste instantie vaak mislukken en hoe u dit kunt ombuigen naar succes. Lees meer over waarom falen soms beter is dan slagen.

Lees verder

Kijk voor digitale transformatie vooral naar uw eigen medewerkers. Innovatie gedreven door ‘gebruikers’ van IT-oplossingen binnen het bedrijf kan namelijk digitalisering in de organisatie versnellen.

Frank Keessen IT Director, Mazars Nederland

De IT-afdeling ziet een opmars van ‘Citizen Developers’: medewerkers zonder IT-achtergrond die op basis van hun eigen ervaring en behoeften IT-oplossingen creëren binnen het bedrijf. Frank legt uit hoe deze medewerkers positieve veranderingen teweegbrengen en waarom het management juist hen in de gaten moeten houden.

Lees verder

Robotic Process Automation is de sleutel tot de toekomst van werk. Het vermogen van organisaties om dit soort nieuwe technologieën te omarmen, maakt het verschil tussen koplopers en achterblijvers.

Partner, Head of Robotics Centre, Mazars Slowakije

Robotic Process Automation ontwikkelt zich snel en wordt steeds geavanceerder door de verbeteringen binnen Artificial Intelligence. Martin neemt u mee in de toekomst van werk.

Lees verder