Bouwers & Installateurs

De impact van de crisis op de bouwsector is groot gebleken en heeft alle verhoudingen op scherp gezet. De traditioneel solide bouwwereld is veranderd in een onzekere markt. Alleen onderscheidend vermogen, innovatiekracht en nieuwe samenwerkingsvormen kunnen de bestaande bouworganisaties ongeschonden door deze periode loodsen. Naast de gewijzigde marktomstandigheden is de regelgeving de laatste jaren gewijzigd met alle gevolgen van dien voor bouwondernemingen.

Overige dienstverlening van Mazars

Naast de specialistische vastgoedkennis van Mazars bieden wij een breed scala aan dienstverlening zoals accountancy en fiscale diensten en kunnen wij u helpen met vraagstukken op het gebied van o.a. strategie, waarderingsvraagstukken, aansprakelijkheid, ICT, subsidies, scholing en personeelsbeleid. Onze korte communicatielijnen stellen ons in staat u snel in contact te brengen met de juiste persoon. Hierdoor zijn we in staat u van up-to-date en concrete adviezen te voorzien.

Het team

Meer weten? Neem contact op met Walfried van Egeraat (per mail of per telefoon: 088 277 20 90). Zij helpen u graag verder. 

Share