Corporates

Voor corporates (nationale en internationale ondernemingen) zijn het behouden en vergroten van de afzetmarkt, het realiseren van omzetverhoging en groei en het reduceren van kosten belangrijke doelstellingen. De specialisten van Mazars kennen de ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen voor corporates. Met hun kennis en expertise zetten zij deze uitdagingen om in kansen voor uw onderneming.

Onze specialisten zijn werkzaam voor sommige van de grootste ondernemingen ter wereld. Zij richten zich op beursgenoteerde en daarmee vergelijkbare bedrijven, pensioenfondsen, toezichthouders, beleggingsfondsen, bedrijven met een bepaalde omvang en bedrijven met een belangrijke internationale dimensie. Deze bedrijven kunnen wij voorzien van advies en ondersteuning, onder andere op het gebied van liquiditeit en continuïteit, overnamedreigingen, veranderingen in wet- en regelgeving, IT-veiligheid en het verbeteren van klantloyaliteit, imago en reputatie.

Aanpak

Wij doen dit aan de hand van een persoonlijke, proactieve en geïntegreerde aanpak, waarbij wij de ideale structuur van de internationale Mazars-organisatie benutten. Want als enige in onze branche zijn wij opgezet als één geïntegreerde Europese organisatie. Zo kunnen wij consistente internationale dienstverlening bieden in alle landen waar onze klanten aanwezig zijn, zonder lokale ontwikkelingen uit het oog te verliezen. Onze ervaren en betrokken specialisten zijn inventief en verschuilen zich niet achter de regels, maar bieden heldere standpunten en oplossingen op basis van grondige kennis.    

Expertise

Wij bieden corporates expertise op het gebied van:

Samenwerken voor optimaal resultaat

Optimaal resultaat behalen door een goede samenwerking. Dit doen wij niet alleen met onze klanten, maar vooral ook vóór onze klanten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met Mazars Groep. Door ons internationale netwerk kunnen wij internationale fiscalisten van over de hele wereld raadplegen om u op alle fiscale en financiële issues bij te staan.

Meer weten over onze expertise voor corporates?

Wilt u meer weten over onze expertise voor corporates? Neem dan contact op met Joeri Galas per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 14 62. Hij helpt u graag verder.

Share