Financial Services

De financiële sector is continu in beweging. Financiële dienstverleners hebben niet alleen te maken met ingrijpende wijzigingen en hervormingen van regelgeving en verslaggevingsstandaarden, maar ook met cruciale vraagstukken op het gebied van onder meer risicomanagement, transparantie, duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en innovatie. Het huidige speelveld en de daarmee gepaard gaande uitdagingen van financiële dienstverleners hebben een groot effect op de strategische en organisatorische doelstellingen en de dagelijkse bedrijfsvoering. Onze accountants en adviseurs helpen u om deze uitdagingen samen aan te gaan.

Nieuws

Terugkijken

Sectorgroep Mazars Financial Services

De ervaren specialisten van Mazars hebben hun krachten gebundeld in de Sectorgroep Mazars Financial Services. Samen leveren zij specifieke deskundigheid aan ondernemingen in de financiële sector, zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen, financieringsmaatschappijen en beleggingsinstellingen. Zij bieden onder andere expertise op het gebied van:

  • Assurance opdrachten
  • Internal Audit Support
  • ISAE 3402-rapporten

Aanpak

Maatwerk staat hierbij voorop. Wij stellen niet de wet- en regelgeving centraal, maar het vinden van maatwerkoplossingen. Onze specialisten zijn flexibel, en werken efficiënt, oplossingsgericht en met korte communicatielijnen: u heeft altijd één contactpersoon. Daarnaast profiteert u van de internationale samenwerking van onze specialisten, want Mazars heeft één Global Financial Services team. Hierdoor kunnen wij internationale klanten wereldwijd bedienen, en ook voor lokale ondernemingen gebruikmaken van internationale experts. 

Ervaringen

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over onze werkzaamheden:

“I can only agree with your concerns regarding the false assumption that only the big four firms are able to audit large companies. The plan to progressively build an international audit firm with European origins is a worthy idea and I am convinced that it can be a success.” BNP Paribas

Bekijk ook

GBI - webpage banner image_1600x500.jpg

Genderbalans index 2020: Diversiteit stimuleren

Volgens een rapport van Mazars en de Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF), vordert genderbalans bij centrale banken langzaam maar gestaag.

Tackling climate change - 1600X500-web.png

Klimaatverandering aanpakken: Mazars OMFIF-rapport

Mazars en het Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF) hebben een wereldwijd rapport opgesteld dat een unieke kijk biedt op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de financiële regelgeving die gericht is op het aanpakken van klimaatverandering.