Financial Services

De financiële sector is voortdurend in beweging. Door innovaties op de financiële markten, continu veranderende wet- en regelgeving en de ontwikkeling van nieuwe standaarden. De specialisten van Mazars volgen deze ontwikkelingen op de voet. Zij weten welke invloed deze hebben op uw organisatie, en welke kansen ze bieden.

Uitdagingen

Heeft uw onderneming te maken met specifieke en complexe (internationale) vraagstukken? En heeft u daarvoor niet alleen behoefte aan deskundige accountants en adviseurs, maar ook aan specialisten die direct benaderbaar zijn, die uw wereld begrijpen en in duidelijke en gerichte oplossingen kunnen denken? Dan bent u bij de specialisten van Mazars aan het juiste adres.

Sectorgroep Mazars Financial Services

De ervaren specialisten van Mazars hebben hun krachten gebundeld in de Sectorgroep Mazars Financial Services. Samen leveren zij specifieke deskundigheid aan ondernemingen in de financiële sector, zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen, financieringsmaatschappijen en beleggingsinstellingen. Zij bieden onder andere expertise op het gebied van:

Aanpak

Maatwerk staat hierbij voorop. Wij stellen niet de wet- en regelgeving centraal, maar het vinden van maatwerkoplossingen. Onze specialisten zijn flexibel, en werken efficiënt, oplossingsgericht en met korte communicatielijnen: u heeft altijd één contactpersoon. Daarnaast profiteert u van de internationale samenwerking van onze specialisten, want Mazars heeft één Global Financial Services team. Hierdoor kunnen wij internationale klanten wereldwijd bedienen, en ook voor lokale ondernemingen gebruikmaken van internationale experts. 

Ervaringen

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over onze werkzaamheden:

“I can only agree with your concerns regarding the false assumption that only the big four firms are able to audit large companies. The plan to progressively build an international audit firm with European origins is a worthy idea and I am convinced that it can be a success.” BNP Paribas

SFCR Study 2018

SIRA

Downloads

Share