Flexwerk

Flexwerk wordt steeds diverser en krijgt een groter aandeel in de arbeidsmarkt. Nieuwe verdienmodellen voor uitzenden, detacheren en payrollen en opdrachten over de landsgrenzen brengen u als ondernemer in aanraking met veel complexe regels. Bovendien kunt u op veel punten gecontroleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan controles van de Belastingdienst, Inspectie SZW, controles op het gebied van NEN-normen of veiligheid en gezondheid (VCU). De flexwerk-experts van Mazars helpen u deze ingewikkelde regels te vertalen naar een praktisch uitvoerbare praktijk.

Regeerakkoord

Nieuwsbrief

Nieuws

Brede dienstverlening, korte lijnen

De experts van Mazars kunnen u in het volledige scala van wetten en regels rondom flexwerk bijstaan. Van accountantscontrole tot arbeids- en vreemdelingenrecht, van compliance en payroll tot loonbelasting. Daarnaast beschikken wij over veel kennis en ervaring op het gebied van:

Praktische oplossingen

De experts van Mazars stellen altijd de praktijk van uw onderneming voorop. Wij werken graag met korte lijnen, zo kunnen wij proactief met u meedenken en kunnen wij een praktische oplossing bedenken die naadloos aansluit bij de dagelijkse praktijk van uw onderneming. Of het nu gaat om een grote flexwerkonderneming of een onderneming met inleenvraagstukken.

Meer weten over onze diensten voor flexwerkondernemingen?

Wilt u meer weten over hoe Mazars uw flexwerkonderneming van dienst kan zijn? Neem dan contact op met Niels Raaphorst per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 19 03. Hij helpt u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op »

Word lid van onze nieuwsbrief »

Downloads

Share