MKB

Als ondernemer in de dynamische en concurrerende MKB-markt krijgt u meer en meer te maken met strategische en financieringsvraagstukken, toenemende automatisering en digitalisering. Hoe gaat u hiermee om? Merkt u in uw dagelijkse bedrijfsvoering dat up-to-date informatie en gedegen advies u helpen bij het nemen van gefundeerde beslissingen? De specialisten van Mazars bieden u maatwerkoplossingen, specifieke kennis en inventiviteit. Daarnaast kunnen zij u ontzorgen met efficiënte uitvoering van standaardwerk.

Onze specialisten dragen bij aan de ontwikkeling van uw MKB-onderneming. Door goed advies of door praktische ondersteuning. Zij luisteren naar uw wensen, stellen de vraag achter de vraag en denken en werken vervolgens mee bij verschillende vraagstukken. Of u nu van plan bent om internationaal te gaan opereren of te maken krijgt met veranderende wet- en regelgeving: de specialisten van Mazars bezitten de specifieke kennis om uw onderneming verder te helpen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Aanpak

Wij doen dit aan de hand van een goed gecoördineerde, multidisciplinaire aanpak. Persoonlijk contact met onze accountant of adviseur via korte communicatielijnen staat daarbij centraal. Onze specialisten blikken niet alleen terug, maar kijken vooral samen met u vooruit. Zij spelen in op toekomstvragen en inspireren u over de mogelijkheden. Daarnaast krijgt u via Mazars Signals 24 uur per dag toegang tot uw gegevens. Het zakendoen stopt voor u immers niet als op kantoor de lichten uitgaan.

Expertise

Wij bieden MKB-ondernemingen expertise op het gebied van:

Meer weten over onze expertise voor MKB-ondernemingen?

Wilt u meer weten over onze expertise voor MKB-ondernemingen? Neem dan contact op met één van onze specialisten hieronder. Zij helpen u graag verder.

Contactpersonen per vestiging

Share