Technologie, Media & Telecom (TMT)

Als ondernemer binnen de sector Technologie, Media en Telecom bevindt u zich in een dynamische omgeving waar snelle en innovatieve ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Dit heeft invloed op uw onderneming. Tegelijkertijd bieden deze ontwikkelingen ook kansen, die u uiteraard niet wilt missen. Kortom, actief zijn in de TMT sector biedt een mooie uitdaging voor gepassioneerde en bevlogen ondernemers.

Neem vrijblijvend contact op »
 
 

Uw uitdagingen

De TMT sector biedt mooie uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Huidige business- en verdienmodellen staan onder druk. Wilt u uw kansen optimaal benutten, dan zult u uw huidige modellen kritisch moeten beoordelen. Bovendien wilt u weten hoe u nieuwe business modellen zo goed mogelijk toe kunt passen.
 • Hoe financiert u uw bedrijf? En hoe maximaliseert u de waarde voor een eventuele fusie of overname?
 • Hoe gaat u om met snelle groei van uw onderneming, of juist inkrimping?
 • De ontwikkelingen binnen de IT sector zorgen ervoor dat u uw data goed moet beveiligen. Ook vanuit wet- en regelgeving bent u dit verplicht. Heeft u de risico’s inzichtelijk? En hoe kunt u ervoor zorgen dat uw data en de gegevens van uw klanten echt veilig zijn?

Maar hoe speelt u in op deze uitdagingen? Wij helpen u graag zodat u uw kansen optimaal kunt benutten.

Aanpak op maat

De sector is breed georiënteerd. Om maatwerkoplossingen te kunnen bieden hebben wij drie deelsectoren benoemd die ieder hun eigen aanpak kennen. Klik voor meer informatie op de deelpagina van de sectoren.

 • Technologie: ondernemingen als cloudproviders, hostingproviders en datacenters
 • Media: ondernemingen als reclamebureaus, onderneming in de gaming-, radio-, tv- en filmindustrie
 • Telecom: telecomaanbieders en ondernemingen op het gebied van SMS-gaming en – diensten

Mazars herkent zich in uw passie en uw uitdagingen.  

Mazars, de juiste keuze voor u

Wat mag u van ons verwachten:

 • Wij zijn een betrouwbare partij die u helpt bij het nemen van de juiste beslissingen
 • Wij denken creatief en innovatief waarbij een bedrijfseconomische reality check leading is
 • Wij spreken ‘dezelfde taal’ en kennen de levensfases die u als ondernemer doormaakt
 • Wij combineren technologische interesse met bedrijfseconomische expertise
 • Wij kunnen u in verbinding brengen met relevante partijen en netwerken
 • Wij sluiten naadloos en snel aan op uw dynamische bedrijfsvoering
 • Alle diensten onder één dak en altijd voor u beschikbaar

Meer weten over de sector technologie, media en telecom of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kay Pierik per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 10 78. Hij helpt u graag verder.

Downloads

Mazars en Nederland ICT

U verdient een adviseur die uw sector kent en die uw ondernemerspassie voelt. Mazars en Nederland ICT begrijpen dat de ICT-branche met specifieke vraagstukken en uitdagingen te maken krijgt. Door hun krachten te bundelen, kunnen zij u helpen bij uw uitdagingen en, samen met u, werken aan het realiseren van uw ambities.

Innovatiebox en WBSO

Innovatie is voor de Nederlandse kenniseconomie van doorslaggevend belang. De Nederlandse overheid wil innovatie dan ook graag stimuleren. Daarom zijn er enkele fiscale stimuleringsmaatregelen in het leven geroepen, waaronder de innovatiebox.

International Advertising Association

De International Advertising Association (IAA) is opgericht in 1938 en is dé internationale branchevereniging voor mensen in de marketingcommunicatie. Een platform met inspirerende activiteiten voor iedereen die zich in het vak interesseert.

Technologie

De technologiesector heeft vele gezichten. Hard-core internet of verkoop van security? Aanbod van netwerkbeheer of leverancier van glasvezel? Het maakt niet uit. Er is één rode draad: ontwikkeling.

Media

Communicatie is een bijproduct van uw samenleving en beweegt mee met trends en hypes. Ontwikkelingen die direct de businessmodels van deze sector raken. Of u nu broadcaster bent of games ontwikkelt, interactief mode aanbiedt of communicatie tot uw core business heeft gemaakt: een ding is zeker: stilzitten is er niet meer bij.

Telecom

De telecomsector wordt gedomineerd door enkele grote spelers en door een toenemende regeldruk. OPTA, onze Minister en de EU raken in toenemende mate het speelveld van uw telecombedrijf. Risico’s beïnvloeden uw bedrijf; uw businessmodel verandert mee.

Share