Tips Transport & Logistiek

Transporteurs, verladers, intermediairs en logistieke dienstverleners; de sector Transport & Logistiek kenmerkt zich door een breed scala aan bedrijvigheid. Elk met een eigen expertise, maar ook gemeenschappelijke uitdagingen. Elk vraagstuk vereist een passende, praktijkgerichte, oplossing op maat. Als ondernemer binnen de Transport & Logistiek heeft u daar een partner bij nodig met sectorkennis én met het vermogen om met die kennis kansen te creëren.

Tips Duurzaamheid, Herfinanciering en Bestuursmodel

De thema’s Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn ook in de Transport en Logistiek sector steeds meer zichtbaar. Nu de rendementen geleidelijk toenemen zijn ondernemers meer bereid hierin te investeren. Bent u hier al actief mee bezig? Verder valt ons op dat steeds meer ondernemers in de sector herfinanciering van hun assets overwegen. Dit kan echt lonen voor u als Transport en Logistiek ondernemer. En heeft u altijd grip op uw bestuursmodel?

Tips Estate Planning

Voor Mazars is estate planning altijd maatwerk. Vanuit een integrale benadering houden wij zicht op de voor u relevante financiële partijen, fiscale structuren, internationale vraagstukken en voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Als ondernemer in de Transport & Logistiek sector wilt u graag dat uw vermogen goed gestructureerd is, zowel zakelijk als privé. Door middel van de onderstaande tips bieden wij u de eerste handvatten om na te denken over optimale fiscale en juridisch keuzes wat betreft uw vermogen.

Share