Events

Vandaag de dag wordt er veel van u verwacht. U hoort van alle markten thuis te zijn, waardoor de focus niet altijd op de goede plek ligt. Dit maakt het lastig om de actuele ontwikkelingen en juiste inzichten in uw vakgebied bij te houden. Mazars University is het opleidings- en kennisinstituut voor uw ontwikkeling. Laat u inspireren!

Workshop: Verzuimmanagement: de basis en de verdieping

Workshop Verzuim Story.jpg
SEPTEMBER/OKTOBER 2019 - Als u te maken krijgt met een zieke werknemer, moet u van alles regelen. Er is wet- en regelgeving waarmee u rekening moet houden. Hoe gaat u daarmee om? Hoe zorgt u voor effectieve verzuimbegeleiding? Wat zijn de mogelijkheden om uw verzuim te beperken en waar mogelijk zelfs te voorkomen? Tijdens deze workshop krijgt u concrete handvatten om het verzuim binnen uw onderneming zo goed mogelijk te managen.

LEES VERDER

Mazars International Tax Conference 2019

ITC2019_1086x202
3 OCTOBER 2019 - We are delighted to be hosting the Mazars Annual International Tax Conference on 3 October 2019, kindly supported by King’s College London.

LEES VERDER

Seminar: De Wet arbeidsmarkt in balans en arbeidsrechtelijke actualiteiten

191001 - Wab_page.png
OKTOBER 2019 - De Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) treedt per 1 januari 2020 in werking. De doelstelling is om vaste dienstverbanden aantrekkelijker te maken voor werkgevers en flexibele contracten duurder. Verder dient deze wet om de knelpunten uit de huidige arbeidswetgeving (de 'WWZ') weg te nemen.

LEES VERDER

Driedelige Masterclass 'Bedrijfsovername' 2019

Masterclass 2019  - page_new.jpg
START 2 OKTOBER 2019 - Bij het kopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Van waardebepaling en onderhandelingen tot de uiteindelijke overeenkomst. Kortom: er moet veel geregeld worden. Daarnaast komt er in veel gevallen ook emotie bij kijken. Het is een proces dat over het algemeen meerdere jaren in beslag neemt. Meld u aan voor de driedelige Masterclass ‘Bedrijfsovername’ en krijg inzicht in het aan- en verkoopproces.

LEES VERDER

Workshop: Arbeidsrecht voor HR

HR Arbeidsrecht - story.jpg
OKTOBER 2019 - Wilt u graag een verbreding aanbrengen in uw HR-kennis door een introductie in het arbeidsrecht? Of wilt u graag handvatten om op arbeidsrechtelijk gebied meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan uw organisatie? Meld u dan aan voor onze interactieve workshop Arbeidsrecht voor HR.

LEES VERDER

Kennissessie: Vernieuwing van uw IT-omgeving: hoe doet u dat en waar moet u op letten?

191010 _ Vernieuwing IT_page2.png
10 OKTOBER 2019 - De mogelijkheden en toepassingen van nieuwe technologie en de risico’s die daarbij horen zijn voor veel organisaties van groot belang. De mate waarin digitalisering wordt omarmd gaat steeds meer het verschil maken. Oude systemen voldoen vaak niet meer, de keuze voor nieuwe technologie is daarom zeer relevant. Maar op welk moment vervangen en wat is een goede keuze? Hoe doet u dat? Hoe houdt u grip op IT-providers, cloudtoepassingen en met welke (cyber-)risico’s moet u rekening houden?

LEES VERDER

Kennissessie: Belangenorganisaties in control

Belangenorganisaties_page.png
15 OKTOBER 2019 - Het landschap van belangenorganisaties verandert. De ene generatie is de andere niet en nieuwe generaties brengen nieuwe inzichten mee. Ledenaantallen bij verenigingen lopen terug in een land waar het verenigingsleven altijd belangrijk is geweest. U moet als belangenorganisatie voortdurend aandacht hebben voor hoe u waardevol kunt zijn en blijven voor uw leden en de maatschappij. Wij nodigen u daarom graag uit voor de kennissessie ‘Belangenorganisaties in control’ op de inspirerende locatie van het Nationaal Sport Centrum Papendal in Arnhem.

LEES VERDER

Masterclass ‘Bedrijfsovername voor intermediairs’

Masterclass Intermediars _ page.png
16 OKTOBER 2019 - Bij het kopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Van het verzamelen van informatie tot de marktbenadering en van onderhandelingen tot de uiteindelijke overeenkomst. Kortom: er moet veel geregeld worden. Om u als adviseur inzicht te geven in de meest relevante aspecten die een rol spelen bij een aan- en verkoopproces organiseren wij een speciale editie van Masterclass ‘Bedrijfsovername’: de Masterclass ‘Bedrijfsovername voor Intermediairs’.

LEES VERDER

Workshop: IFRS Update

191030 - IFRS_page.png
30 OKTOBER 2019 - De IFRS-standaarden blijven zich in rap tempo ontwikkelen. Het volgen van ontwikkelingen over IFRS en het analyseren van de impact op uw cijfers kan een uitdaging zijn. IFRS biedt uitdagingen, maar kan ook kansen opleveren in internationaal verband. Tijdens de workshop ‘IFRS Update’ op 30 oktober brengen u wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Wij helpen u graag uw jaarrekening volledig IFRS-proof te maken.

LEES VERDER

Meer informatie?

Mazars University

Permanent Education_Mazars

Mazars University

Van InCompany cursussen en workshops tot aan seminars en inspiratiesessies, Mazars University biedt u diverse mogelijkheden om kennis te verbreden en kansen te creëren.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE EVENTS

Nieuwsbrieven

Waarde creëren door kennis te delen; dat is waar Mazars voor staat. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar ook op nieuwe ideeën. Met onze nieuwsbrieven delen onze specialisten graag hun kennis met u.