Georganiseerde events

Inspiratie is de leidraad van ons evenementenprogramma. Daarom organiseert Mazars University diverse seminars, workshops en inspiratiesessies. Door in te spelen op de actuele thema’s binnen uw vakgebied, brengen wij u niet alleen op de hoogte, maar ook op inspirerende ideeën.

Wat kunt u verwachten?

In de events van Mazars University draait het om:

  • Inspelen op actualiteiten
  • Onderwerpen die er toe doen
  • Relaties uitbouwen
  • Kennis omzetten in kansen
  • En dat door ervaren sprekers

Compleet en op maat

Hieronder vindt u een overzicht van onze georganiseerde evenementen. Vrijwel alle workshops, seminars en inspiratiesessies kunnen voor uw organisatie op maat ontwikkeld worden. Wilt u een exclusieve training voor uw mensen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze georganiseerde event en hoe u die kunt inzetten binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Mazars University via e-mail (university@mazars.nl ) of per telefoon: +31 (0)88 – 277 12 34.

Seminar: Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor de flexbranche?

WABFlex_page.jpg
Per 1 januari 2020 wordt de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) van kracht. De doelstelling van deze wet is om vaste dienstverbanden aantrekkelijker en flexcontracten duurder te maken. De Wab heeft niet alleen impact op uitzenden, detacheren en payrollen, maar ook op inleners.

LEES VERDER

Seminar: De Wet arbeidsmarkt in balans en arbeidsrechtelijke actualiteiten

190620 - Wab - page.jpg
De Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) treedt per 1 januari 2020 in werking. De doelstelling is om vaste dienstverbanden aantrekkelijker te maken voor werkgevers en flexibele contracten duurder. Verder dient deze wet om de knelpunten uit de huidige arbeidswetgeving (de 'WWZ') weg te nemen.

LEES VERDER

Seminar: Robotic Process Automation als sleutelfactor van de digitale transformatie

RPA_page.jpg
Robotgestuurde procesautomatisering (Robotic Process Automation - RPA) is een relatief nieuwe technologie, die bedrijven in staat stelt om eenvoudig en snel activiteiten te automatiseren op verschillende gebieden, zoals financiële en operationele afdelingen, klantenservice, HR, compliance en andere disciplines. Dit is de digitale realiteit die de moderne zakenwereld op zijn kop zet.

LEES VERDER

Seminar Wet DBA: inhuren van ZZP’ers

WetDBA 2018 - page_new.jpg
Hoe gaat u om met de fiscale en juridische risico’s bij het inhuren van ZZP’ers? En hoe wordt de Wet DBA gehandhaafd? Meld u aan voor ons seminar en ontdek de ervaringen in de praktijk en de risico’s bij het inhuren van ZZP’ers.

LEES VERDER

Kennissessie Digital Finance: Wat is de impact van digitalisering op de Finance & Control functie?

190606 - Digital Finance_page.jpg
Nieuwe technologieën en digitale ontwikkelingen gaan elke organisatie veranderen. En dus ook de Finance & Control functie. Maar hoe? Wat verwacht de business van Finance & Control, en welke mogelijkheden bieden nieuwe technologieën om een betere business partner te worden? Het begint met het begrijpen van de mogelijkheden van nieuwe technologieën en de kansen die digitalisering biedt voor de Finance & Control functie.

LEES VERDER

Seminar: Bestuurlijke uitdagingen in de Not-for-Profit sector

Pellicaan _page_new.jpg
Not-for-Profit organisaties worden geconfronteerd met nieuwe regelgeving die belangrijke gevolgen heeft voor het bestuur en toezicht binnen hun organisaties.

LEES VERDER

Kennissessie: In control bij uitbesteding van IT

190328 - MMC_page_new.jpg
De uitbesteding van IT kent vele voordelen voor organisaties. Wat u zich wel moet realiseren is dat de uitbestedende organisatie verantwoordelijk blijft voor de risicobeheersing.

LEES VERDER

Workshop: Ketenaansprakelijkheid en Schijnconstructies

WAS_WKA 2019-2 _ page.jpg
Maakt u gebruik van diensten of arbeidskrachten van derden? Bent u zich bewust van de risico’s die u hiermee loopt? Wanneer u werk laat uitvoeren door derden die hun loonheffingen of btw niet betalen, kunt u op grond van de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKa) aansprakelijk zijn voor de betaling hiervan. Ook bent u verplicht volgens de Wet Aansprakelijkheid Schijnconstructies (WAS) een fatsoenlijke beloning te geven aan uw arbeidskrachten. Het meest belangrijke onderdeel van de WAS is de introductie van een ketenaansprakelijkheid voor loon. Wilt u weten hoe u de risico’s van de WKa kunt ondervangen en hoe u uw bedrijfsprocessen moet inrichten voor de WAS?

LEES VERDER

Mazars University

Event-Kalender_Mazars

Events

Vandaag de dag wordt er veel van u verwacht. U hoort van alle markten thuis te zijn, waardoor de focus niet altijd op de goede plek ligt. Dit maakt het lastig om de actuele ontwikkelingen en juiste inzichten in uw vakgebied bij te houden. Mazars University is het opleidings- en kennisinstituut voor uw ontwikkeling. Laat u inspireren!